måndag 6 december 2010

Nej...

Kroppen gjorde ingen läkningsattack i sömnen. Jag har ont i halsen..som fö känns som jag har deepthroatat en oskalad ananas.

Jag la mig vid 23 och satte mig käpprakt upp i sängen kl 00.20 för jag fick ett mms av lillebror. Var helt övertygad om att det var dags att gå upp..satt på toan när jag insåg att 00.20 betyder att jag har hela natten kvar.

Sen partyvaknade jag en gång i timmen bara för att jag var stirrig efter det.

Så nu är jag hemma så vi slipper en förkylnings pandemi på jobbet precis innan jul och även med tanke på att halva min personal är på tjocken...så det känns snällare att hålla sig borta från dom då.

Jag drömde, mellan mina magiska uppvaknanden., att jag ammade en unge i natt. Vad betyder det? Jag har inga akuta behov att förmera mig eller klockor som tickar...kände mer en panik i drömmen över att en liten rumpnisse satt fast i min bröstvårta. Jag har en åldersgräns på mina bröstvårtor...inget yngre än 1977 för17 gubbar.
Tjejerna (brösten) känner sig lite obehagliga till mods idag nu efter drömmen. Jag har försäkrat dom att inget är på gång men dom är lite stingsliga ändå. Tur att man inte har något sexliv dårå :P

Usch..idag måste jag ut på proteinjakt. Önskar någon kunde bara fixa mat åt mig just nu. Har noll lust att grejja med det själv. Lite älgfärsbiffar, en redig lasagne, en köttig bolognese...och att det var fler än jag som åt så man får lite omväxling. Om jag gör en bolognese får jag äta den i 3 veckor. Måste köpa små frysburkar som man kan förbereda mat i. BLÄ.

Jo jag vet att det här inte är ett roligt inlägg men det är måndag och jag drömde konstiga drömmar..gimme a break :P

Nä men kanske soffan kanske?

Puss på......?

Inga kommentarer:

 
Web Analytics