torsdag 30 december 2010

Nattsömn...

är något man tar för givet.

När man inte har det blir man trasig! Jag måste få ordning på det NU.

I natt sov jag sämre än någonsin...jag vet inte ens om jag sov.

Tillslut tvingade jag mig själv att ligga på spikmattan (som jag hatar!!!). Det gör så in i helvete ont att jag vill skrika. Känns som någon häller stekhet olja över ryggen och känns hela vägen från ryggen upp genom magen så det känns som 1000 kackelackor kutar runt mellan organen i bukhålan. DEN känslan är nästan obehagligare än smärtan från piggarna. Men jag tvingade mig själv att ligga kvar.

Folk säger att spikmattor är underbara...jag tror det är känslan av frihet när man kliver av helvetena som är underbar och folk förväxlar detta.

Varken jag eller hunden har sovit mycket i natt...det gick bara inte att hitta den där sköna känslan när man flyter iväg. Fakk.

Jag funderar på att ta sömntablett i natt men är lite skraj för det eftersom jag skall köra till Örebro imorrn...vill inte vara groggy då.

Äh..nu är jag inte på humör att skriva mer. Jag vill sova men känner mig jagad..men jag har inget konkret jag funderar på som så (förutom personal, pappa, lillebror, pengar, firman, kroppen etc...oops).

Aina..behöver jag öka? :(

Trött!

S

Inga kommentarer:

 
Web Analytics