söndag 5 december 2010

Långsam...

förkylning på utbrytande.

Har kännt mig som en gammal rugguggla sen igår kväll och nu börjar det kännas i halsen också samtidigt som indianerna kom på besök. Les Miserables allround :P

Var hos morsan på middag och storknade efter middagen och fick gå och lägga mig på hennes säng och huttra under en filt. Sen låg jag där nästan hela kvällen.

Mormor var där och fick en såndär attack :(
Hon svarar inte när man pratar med henne utan säger bara "mmm". Sen när hon kommer tillbaka minns hon inget och är vresig när man försöker kolla hennes neurostatus. Hon satt och somnade hela tiden...
Jag har ringt hemtjänsten som skall fråga sjuksköterskan och sen får nattpersonalen vara extra uppmärksamma.

Förut har vi åkt till akuten när det blivit såhär men det är ingen idé, dom kan inget göra och vi inkl mormor blir bara utmattade av att sitta o vänta. Jag har ju kollat med henne när hon varit klar om vi skall stanna hemma och se hur det går och det är så hon vill göra och så vi gör. Om tiden är kommen så är det ju finare att få somna in hemma än på en äcklig avdelning.
Hoppas inte det är hennes tid nu. Hon är så glad i sin lilla katt och över att bo hemma i sin lght igen.

Jag har sovit mest hela dagen, förutom när jag såg på en film..Everybodys Fine med Rob De Niro...lite sorglig men mycket bra och verklig.

Nu skall jag inta soffan lite innan jag sover igen och hoppas att min kropp gör en friskhetsattack under natten. Det vore guld...orka bli förkyld nu liksom.

Igår när vi var hos mormor visade lillebror ett skiitroligt program på sin iPhone. Man lägger den bredvis sängen så har den en sensor som spelar in såfort det för ljud på natten. Tydligen pratar min bror mycket i sömnen och detta har han spelat in flera nätter i rad. Jag trodde han skulle mumla lite men han pratar ju fan konstant och jätteroligt. Sen ligger han och knarrar som en gammal dörr det är också jätteroligt. Han pratar "med mig" i ett av klippen där han ber mig vara tyst och låta honom sova i fred lite till hahahaha, jag var inte ens där.

Ett annat klipp säger han något om någons smöriga frisyr. Hela meningar och sammanhang...det är som om han läser en bok. Hahahaha.
Skitrolig grej!

Nu skall jag hälla ner sorbet i halsen för det är skönt!

Luftpuss som inte smittar

Inga kommentarer:

 
Web Analytics