onsdag 15 december 2010

GO ANVIL!!!!!

Hahah hur många av er kollade på dokumentären om det asgamla heavymetal bandet Anvil när det gick på SVT?
Ett gäng snubbar från Canada har slitit för att bli rockstjärnor sen dom var i typ 20-års åldern och dom närmar sig väl 50 eller nåt nu. Dom är skitgulliga. Dom hade en liten storhetstid på 80-talet med låten Metal on Metal men sen dalade deras stjärna.

Så idag ville metalheads Sverige runt hjälpa lilla Anvil...så alla (via Facebook) gick in och köpte låten för 9kr på iTunes och voila...nu ligger dom nr på iTunes och i helgen förmodligen på Digilistan :D HEJA ANVIL!! METAL FOREVER!!! Kul att se vad man kan göra med några knapptryck på en dator...Lips (sångaren) kommer ju fan börja böla när han ser det haha.

Annars då :P vi har haft sjukt mycket idag och det är så kul. Salongen fyller 2 år idag och det var ju kul att det var en sån dag på "födelsedagen".

Jag har varit tankspridd som ett as hela dagen men ändå fått stora saker avbetade. Bytt till vinterdäckpå bilen (tack som fan Micke) imorse med en tjurig Harry. Det var som en orgasm att få köra bil igen. Jag älskar det!!! Så jag skiter i att ställa av..men jag tänker bara köra när det är sol och kallt...palla gegga ner mojängen...cabben alltså. Jag hittar inte ord idag.

Ege och bebbe skall sova hos mig idag och kom till salongen innan. Lale (även kallad lalosh=smeknamnsversion av lale/minosh=mini på turkiska/baby apu/pepparkakan etc) är så söt och har blivit så stor. Förr var hon bara en liten nyfödis som inte hängde med, nu skrattar hon, följer en med blicken, är vaken och alert. ASBALL PRYL!! ;)

Så jag skall knalla hem snart och ha bebismys med dom :D hoppas inte Harry äter upp henne igen. Sist varhan väldigt frustrerad att han inte fick slicka ur hennes trumhinnor :P cavliersk kärleksförklaring :P

Jag har 1000 grejjer kvar att göra här innan jag går hem. Jag är som en duracellkanin just nu..om jag skulle sätta mig och slappna av skulle jag nog dö :P

Jag har gått ner mer!! Hahaha jag har missat en hel jävla storlek. Jag köpte ett par 48 jeans på Lindex innan open och tänkte att jag kunde ha dom efter :P
Nu är dom som en potatissäck på mig och jag kunde inte ens stänga dom innan operationen...för FYRA VECKOR SEN aaaaaaaaaahahahahahaha I LOVE IT!!!

Jag äter ändå choklad, lite godis, lite chips..en hamburgare, chilicheese, några pommes..idag provade jag tårta..det GÅR men man utmanar inte ödet med mycket. Jag ångrar inte ett skit!!
Jag har svullat i 31 år och inte fan har jag blivit lyckligare av det. Nu kan jag fortfarande äta goda saker men jag har inget behov av att trycka i mig en hel mellanpommes..det räcker med 5-6 stycken...sen pallar man inte mer. Men dom 5-6 är skitgoda och man är nöjd...NÖJD!!!??? Jag visste inte vad ordet nöjd var innan den här op'en.

Det är nästan så jag tycker att alla med ätstörningar/rubbad metabolism borde få göra detta. Som att man blir normalställd.

Jag längtar efter resten av mitt liv nu...förut fasade jag för varje sommar, varje fest, varje krogrunda för att inte tala om MC-livet.

BRING IT ON!!! I'LL BE READY!!

OCH...en sak till...jag kan dricka alkohol utan att svettas :O (!!!) dockfår jag CP-hjärtklappning ist :P när det bryts ner i kroppen. Men det är en enorm lättnad att inte se ut som man sprungit ett maratonlopp i Bahamas för att man drack en lättöl, längre.

TJOOOOHOOOOOOO!!!!

Puss på rumporna därute

2 kommentarer:

Anonym sa...

I'm loving it! Puss Bolel

Anonym sa...

Du är grym!!

 
Web Analytics