torsdag 16 december 2010

Tjena fan

Joråsåatte...

Drömt mycket om exet på sista tiden. Men inte samma ledsna känsla i drömmarna som förut. Det är skönt! Men saknaden är där som alltid.

Jag är tankspridd fortfarande och har hjärtklappning av och till...måste ringa kirurgerna i morrn och kolla vad dom säger men jag gissar att det är stress. Eller en efterreaktion av stress.

Det skojas en hel del om hur mycket jag sitter inne på mitt kontor men det ÄR faktiskt en hel del som jag gör därinne och måste göra. En del av dom är sådär sega och känns som man inte kommer nån vart. Vänta på försäljare eller ekonomiavdelningar att ringa tillbaka etc. Nån faktura hänger i luften eller nåt beslut skall tas om etc men det blir liksom inte av. Så det är som en mer dov molande stress.

Sen råkar jag ju gå ut på facebook 16ggr per timme också ;P

Har ingen lust att äta. Söta saker är enklast att trycka i sig mellan grejjerna man skall göra men det känns i kroppen att det inte är så bra. Men jag har verkligen inte lust att äta ngt annat..och nu inte det heller. Äpplen tycker jag är kanongott helt plötsligt iof.

Nu är jag trött och gnällig märker jag. Är på sånt där humör när man vill rulla i hop sig och sova och skita i allt.

Ege och bebbe var hos mig i natt och jag fick bebis på sängen i morse hehe. Ege smög in med Lale när jag just hade vaknat och det var mysigt att få lyxa med en litet knytte :) men det är skönt att vara lyxmoster...dvs inte ha en själv :D utan att glassa och hålla och krama och pussa...sen överlåter man babyn till modern när det är dags för mjölkning, kräkning etc :D
Det är så man skall göra helt enkelt :P

Hahaha nu sitter Dalle här och skrämmer Dompi om hur jävligt han kommer ha det när Mickis fött barnet hahaha hur sur hon kommer vara och hur mycket hon kommer tjata...hans ansiktsfärg har gått från rosa till grå hahahahahaaha.

Mickis och Dalle sitter och jämför graviditetssymptom och allt som tillhör och eftersom det är Dalles andra gång så vet hon ju vad hon snackar om. Hon sitter som en gravvoprofet och predikar om det hahahaha :D

Nu har Mickis humör vänt till det bättre (på 2 minuter) och Dompi sitter som ett frågetecken som inte vågar prata hahahah. Stackars karlar!!

Jag tänker fortsätta att leka med ANDRAS ungar och hålla mig barn-fri och ha sovmorgnar och åka MC :D SÅDESÅ! :P

Näe nu är jag helt slut i huvudet! Mer än vanligt (nere på Forrest Gump-nivå)

Pussis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics