måndag 27 december 2010

Häjje

Idag har vi haft okej med kunder fast jag trodde det skulle vara totaldött. Kul!

Jag vaknade kl 6 av att hunden måste ut..mycket ovanligt :O han brukar aldrig gå ut sådags. Men det var skönt ute då. Tomt på folk och ett vackert snöfall av såndär gnistrande lätt snö. Harry som alltid går med nosen i marken såg jätterolig ut när han hade hela nyllet fullt med snö.

Sen gick vi hem varpå jag kom på att jag borde äta ngt så jag slipper vara sådär krossad när jag vaknar. Glömmer att jag har en annan metabolism nuförtiden. Lite babygröt och sen hopp i säng till 9.15.

Sen glömde jag helt bort att äta mellis så när jag och ullis tog en sväng på stan (jag skolkade en timme fr jobbet) så var jag som en liten urvriden disktrasa.

Det åtgärdades snabbt med att äta julmatsrester till lunch på salongen.

Nu har jag just ätit en port babygröt igen och magen spinner som en katt :D det är så jävla bra skit :D

Ikväll skall jag gå hem och bara dimpa ner i soffan och sen gå och lägga mig innan halv 11. Gud så skönt det skall bli. Mat har jag hemma för engångsskull.

Ege och jag köpte pizza härromkvällen när vi var för trötta och hungriga för att göra ngt annat och jag pallade 20% av en vuxenpizza :)
Haha. Så det tar mig ett par dagar att äta upp den..nu är det nog dags att slänga det som är kvar dock :P

Men jag är glad att det gick så pass bra. Jag är glad om jag kan äta små delar av vad jag brukade...dvs att jag inte måste helt lägga av.
När jag skrev om det där med hamburgare etc så betyder det ju naturligvis inte att jag äter allt det på en gång. Men jag är glad att jag KAN äta EN chilicheese för dom är goda. Förr kunde jag LÄTT inhalera 4-5 st. Nu räcker en, för jag njuter av den.

Hamburgare funkar..om dom är små och inte så geggiga. En gång fanns det inga små så jag fick köpa en 150grammare...det tog 3 måltider att få i sig den hahahaha. Men gott var det :)

Mamma blev chockad över hur buken har minskat :D igår när jag hade nattlinne på mig. Kul :D jag ser ju att det minskar men man tänker inte på det lika mkt själv liksom.

Näe nu har jag inget vettigt alls att tillägga ( det brukar iof inte stoppa mig annars men zzzz det är illa när jag tom tråkar ut mig själv).

Puss på svanskotan

Inga kommentarer:

 
Web Analytics