lördag 4 december 2010

Morron...

Nu igen?! Jag kan inte fatta hur morgnarna kommer så snabbt hela tiden. Ja' ba' stänger ögonen och sen börjar telefonlarmet gå PRECIS när jag stängt ögonen...vad är det med det?? Jag har en konspirationsteori om det här fenomenet men det kan vi ta en annan gång. *gäsp*

Igår var jag som sagt hos Jeanette och Micke och vi hade en jättemysig kväll. Dom bor så sjukt fint. Det är totalt på landet men ändå 10 minuter från stan. Älskart. Allt vartäckt av snö och såg så sjukligt idylliskt ut att man knappt visste var man skulle ta vägen.

Jag satt och förbannade att jag inte hade kameran och stativet med mig, hela vägen ut. På en sträcka av vägen så är det stora fält på vardera sida och det blåste upp en snöstorm av lössnö när vi kom där och i skenet från himlen var det så otroligt vackert. Och alla träd med sina inkaplsade grenar..jag måste börja fota igen. NU..efter 12 år saknar jag foto. Äntligen.

Jag pluggade ju till fotograf och fotade allt omkring mig och framkallade och trixade. Men så blev jag helt mätt på foto ett tag men hade ändå kvar den där ångesten av att jag gick miste om bilder för har man en gång börjat tänka i fototermer så slutar man nog aldrig och det finns nästan inget mer frsutrerande än att se något som skulle bli en fantastisk bild när man inte har möjligheten av föreviga det.

NU....NU mina kära vänner har jag återfått lusten att fota igen. Skall bli jättekul...och jag är så GLAD (INTE!!) att jag sålde mitt största finaste objektiv förra året när jagbehövde pengar och tyckte jag hade för mycket prylar. Men men...det är bara materiella ting...men ljuskänsligheten var fenomenal. BAJSKOTTE!!

Tror det kommer bli en hel del naturfoto nu framöver. Finns så mycket vackert att fota. Naturen är fantastisk.

Nej ni har inte kommit fel...det är jag..bittertwitter...men jag fick en ahaupplevelse igår kväll.

Nu måste jag dra PÖSS

Inga kommentarer:

 
Web Analytics