lördag 1 januari 2011

2011

Godmöra...

Om man nu kan säga så om man inte har sovit :P

Susssi och jag var uppe längst och satt och pratade som aldrig förr. Nu har vi liksom äntligen lärt känna varandra ORDENTLIGT. Vi pratade från 2 till 3 sen gick vi och la oss och babblade till 5 i mörkret.

Kl 7 vaknade jag av ett bankande ljud och anklagade ju naturligtvis min stackars lilla hund det första jag gjorde innan jag ens vaknat ordentligt: HARRY, HAAARRY LÄGG AV FÖFAN!!! HARRY!!!

Inga glasögon på och halvsovandes trevade jag runt i sängen och hoppades att sussi inte skulla vakna...och vad hittade jag i djup sömn om inte Harry?
Sussi muttrar något om att kaninen är missnöjd i buren hahaha. Då är det kaninfan som sitter kl 7 på morgonen och är sur och får cp-ryck och stampar så hela buren tjongar. Vi garvade så vi fick astma haha. Sen var sussi hungrig, kissnödig och pratsjuk om vartannat så det blev inte så mycket mer sömn.

Jag drack inte ngt igår och borde således inte känna mig risig idag...men det känns som jag svalt 2 liter tequila. Sömnbrist är fantastiskt.

Kvällen igår var jättetrevlig. Vi åt mat ganska tidigt så det blev långt till 12-slaget. Huset var fullt av kompisar till ungarna och sen A och R.

Efter maten for jag ner på stan och hämtade upp Christoffer och Sabina som kom från Odensbacken, sen fick dom hänga med mig till Leffe och Marianne. Dom satt i sin mysiga lilal kåk och hade ljus tända. Det var mysigt men ungarna stog kvar i hallen så jag fick ingen ro att stanna och prata. Åker förbi en sväng idag ist så man får träffa dom ordentligt!

Sen åkte vi hem och lyssnade på hårdrock på hög volym ala Annelie och Rickard som var DJ's :P
Tommy jag och Rickard tog ett par varv med kidsen nere i källaren på singstar...kul men jag hade nog inte bangat på några gamla rockklassiker hellre än Aia Saionmaa (nu vet jag iaf vad ungarna skall få nästa jul :P).

Sandra kom och kompletterade skaran av mina favorittjejer och lite senare överraskade Bettan oss med att ringa och fråga vart jag var. Så hon och dotra ramlade in och det var jättekul.
Sen ville hon ha skjuts ner på stan till tolvslaget (typ 15 minuter innan 12-slaget) och jag körde luuugnt och fint och hann hem till 4 minuter i 12 och alla stog och väntade med Pommacglasen i högsta hugg.

Nu har jag försökt sova ikapp men det går inte :(

Skitsamma nu skall jag prata livets allvar med min älskade lilla Sandra och gosa med Sabina och Christoffer

Puss och kram

Inga kommentarer:

 
Web Analytics