fredag 7 januari 2011

Så jäkla effektiv :)

Det har bara rasslat inne på mitt kontor idag. Jag har varit så DUTTI!!!
Och det var väl iof på tiden efter EN MÅNAD av att jag skitit i pappersarbetet :P

Men nu är allt arkiverat, makulerat, papperifierat och...nu tog det slut på ord (tack Gode Gud).

Jag har sovit oförskämt bra senaste 3 nätterna och det gör sån sjuk skillnad på dagarn att jag knappt tror det är samma människa :P DO DRUGS KIDS!! Närå...men 2 små Attarax funkar skitbra för att jag skall törna in och hålla mig sovandes till ca 3 eller 4 och då bara rulta runt lite i sängen och somna om till ungefär 8.

Jag gick upp FRIVILLIGT idag...jag tror tillochmed att jag LOG (!?) och sade snälla (?) saker till hunden. Han såg bra förvirrad ut då :P "vem är du och vad har du gjort av min matte..vavavava??"

Har inte velat sova en enda gång idag. Jag kan inte beskriva hur skönt det är :D
Annars brukar jag snegla med längtan på allt som lutar lite...parkbänkar, behandlingsstolar, väggar, toaletter...bara så man fick sluta ögonen en sekund.


Igår kom Ege och lilla Lale hem till mig och skall stanna tills imorrn :) lilla sötplutten :)
Det blev snöoväder när dom skulle åka och SJ och snöoväder brukar inte funka och då tycker inte jag hon skall behöva riskera att bli fastsnöad på något jälla spår i typ Knivsta med en pytteliten unge. Gästrummet är ju där för dom :)

Ikväll skall jag till Jeanette och träna igen. KUUUL. Jag skulle dit igår men så kom Ege och snöovädret. Jag vill inte köra ut min cab i värsta snöovädret heller. Så Jeanette kom till oss ist och vi softade med en kladdkaka jag bakade (hahaaaa äntligen fick jag Jeanette att må illa...annars är det alltid tvärom hahaha). Det var kalasmys! Dom babblade bebisar och jag lekte med bebis :)

Jag vill fortfarande inte ha egen unge...bara leka med andras. Det är sjuukt skönt att lämna tillbaka dom. Får jag bara ha hund så klarar jag mig nog utan :P och får jag bara ha dammråttor så klarar jag mig kanske utan hund med :P

Puss på sune

Inga kommentarer:

 
Web Analytics