söndag 9 januari 2011

Helskön dag

Harry och jag slappade till ca 15.00 dvs min hund yttrade inte ett pip fram till 15.00 han ville inte äta, gå ut, dricka eller ens fisa. Han ville sova. LJUVLIGT!

Då åkte vi till mormor en sväng och hälsade på. Katt och hund nosade nyfiket på varandra vilket är framsteg...sen tog sig katten i kragen och reste ragg ,fräste och stack varpå Harry såg helt förvirrad ut. Katter är som fruntimmer...helt konstiga och oberäknerliga (utom jag) :P

Efer mormor åkte vi till Jeanette och åt mat. Dom hade gjort tex mex och lagt ut en massa tortillachips på en plåt med köttfärsen över och ost på och sen gratinerat. Sallad och gucca etc. Jag och jeanette VRÄKTE i oss...inte...ca 5 chips var med kött på sen satt vi och mådde illa båda två ;) men det var gott som fän.

Det bidde ingen träning idag.

Vi kollade på film med Micke och hans andra son Mattias. Det var en rulle som hette 22 bullets. Ok men inte fantastisk. Man skall nog koncentrera sig mer än vi gjorde :P

Sen drog jag och Harpan hem och möttes av 2 duvor som flugit in i garaget. ni kan ju tänka er...det fick nästan bli nödslakt på alla 3. Dom bara flög runt runt och hunden skällde och ville ha tag i dom och ingen lyssnade på mig :P efter ca 10 minuter måste fåglarna ha dött av hjärtstillestånd i någon kontainer för en snopen hund kom lunkandes och såg ut som han hade sålt smöret och tappat pengarna. Så vi knatade hem och nu snarkar han som den slagne hjälte han tycker att han är.

Min hund må vara en liten...uppnosig neanderthalarpryl emellanåt..men han har många fina drag och kvaliteter också. Jag älskar honom!

Godnatt!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics