lördag 29 januari 2011

Godmöra

Vet ni vad som är lite ironiskt?

Att man hatar att diska bestick men man gör det ändå för man är vuxen och dom diskar inte sig själva. Man spar och spar tills man inte har något kvar i lådan och MÅSTE diska fanskapen (och jag har många).

Man är skitnöjd när dom står där och glänser i diskkorgen.
Man tar en gaffel ur diskkorgen och riktigt myser över att ha ett nytt "förråd" innan man måste diska dom igen (det är dom små sakerna som gör mig lycklig har jag ju sagt :P).

I slowmotion ser man hur hela diskkorgen börjar vingla eftersom man kanske har samma staplingstaktik där som i tvätthögen i sovrummet...men man hinner inte fram (fast man kastar sig med fara för hundens liv och dom egna revebenen) innan den faller ner i diskhon med en plums där det står gamla tallrikar med matrester på som är på "upplösning" inför planerad diskning (någon gång i framtiden).

HELA stora runda korgen från IKEA...som rymmer hela besticklådan ligger nu i en sörja av adobo-rester (filipinsk/kina-gryta) och ris. Jag pallade inte ens se vad som gick att rädda för jag blev så arg! Synden straffar sig själv....eller latheten kanske :P Så nu har det fått ligga där i 2 dagar som straff :P

Jag och min mormor har en sjukdom. Den heter: tyckerOMattdiskahosandramänniskor. I mormors fall är det ett mycket svårt fall för hon gillar det även hemma hos sig själv. Jag däremot..älskar att hjälpa till hos andra men snudd på hatar tanken på att börja med det hemma. FAST jag är så nöjd när det är gjort och jag är PEDANT på hur diskbänken skall torkas etc efteråt (så jag gör det gärna själv så det blir bra).

Men det är bara den där jävla tröskeln.

Jaja!

Igår mina vänner :D så fick jag plats i en jeanskjol som jag köpte för ett år sedan och inte fick över höfterna då. Nu kan jag dra den upp och ner utan att knäppa upp knappen :D

Så jag tyckte edt var dags att gå ner i källaren och hämta upp lite gamla SMALKLÄDER.
Och ungefär hälften av dom passade :D asså detta är saker som jag kunde ha redan innan jag träffade Jonas...asså länge sen. Jag har inte kunnat ha dom på 4 år. NU KAN JAAAAAG det :D till sommaren kommer jag kunna ha saker jag hade när jag var typ 18 :D fyfaan vad najs!!

Inget mer gömma sig inga mer fladdriga tunikor och leggings :D...i svart.

Det vardet första som slog mig näör jag kollade igenom mina kläder. Alla färger jag hade när jag var smalare, man blev ju glad bara av att se dom.
På sista 4 åren har jag alla nyanser av "make me osynlig..."

Nu orkar jag inte skitsnacka mer just nu haha :P

Vi får höras senare.

puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics