onsdag 5 januari 2011

Blommornas krig...

fortsätter hemma hos mig.

Orkidéerna stog på diskbänken och kaxade så jag slängde en av dom i golvet...2 ggr :P

Eller så var det så att jag skulle bära in min middagstallrik i vardagsrummet och stötte i Orkidé nummer 2 och drog ner den i golvet så barkflisorna flög. Jag vrålade: -NEEEEEEEEEEEEEEEEJ så mamma trodde att någon hade dött och kom springande. Jag stog på alla fyra och nästan snyftade:-jag looovar att knopparna ramlade av på den här OCKSÅÅÅ....men det hade dom inte.

Jag stoppade mödosamt om min lilla orkidé med barkbitarna så den skulle vara lycklig och sopade golvet...då svischar mamma in i köket och har samma jävla växtjävel i golvet IGEN så bitarna flög åt alla håll igen. Återigen klarade sig knopparna men nu dör väl hela växten snart :P

Idag har det varit bra flyt. Tycker vi har bra...(eller bättre iaf :P) flyt i allmänhet. Hårt arbete som fokuseras på kundernas välbefinnande lönar sig. Jag är så glad för alla gulliga stammisar vi har.

Ikväll skall jag till Jeanette och träna med min nya (dyra) yogamatta :) hoppas jag pallar zumban som vi skall köra som uppvärmning. Det är ju rena lambada ala blackbooty-swing rompinpompin dans. Jag och koordination är inte vänner, därför kan jag inte gå på Friskis och Svettis eller någon form av aerobics för jag blir så ledsen när alla kan utom jag.

Jag kan liksom inte se det roliga i situationen alls då utan får gråten i halsen och det gör ju att man inte kan andas. Då börjar jag hata alla runtomkring som KAN koordinera armar och ben i takt till musiken och blir ännu mer okoncentrerad sen börjar jag hata instruktören för att dom är så hurtiga och har så tajta rumpor bara stusar omkring och skriker i sina headset....sen går det inte längre. Jag går därifrån mitt i passet med ögonbrynen nere vid nyckelbenen och sparkar på allt som kommer i min väg och kokar ihop totalt. Har utsatt mig för detta i flera år i hopp om att det skall släppa...men det gör aldrig det.

TROTS detta skall jag prova Zumba ikväll. Men skillnaden är att det är på DVD och hos Jeanette. 1) hon skriker glåpord åt mig tills jag börjar igen (när jag vill ge upp) 2) man kan pausa hurtigheten när det blir för mycket :P

Skall bli intressant.

Klockan är bara 17...den här dagen är trögare än sirap i Januari zzzz.

men hejdå och sånt då :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics