söndag 30 januari 2011

The Experiment..

..skall jag kolla på nu. Har ganska höga förväningar så jag hoppas den levererar. Get him to the Greek var ju...eh..ja..jag skrattade en gång..när Puff Daddy fick en bricka i huvudet och det blev storbråk på hotellrummet. Okej men inget jag kommer minnas direkt.

Spelar in Blood Diamond...sjukt bra rulle.

Jag har fortsatt städa, laga mat (lasagne ala asgod även om plattjävlarna från ICA var fail..för tunna..köp inte! Sedan även en köttfärslimpa med smarrig sås som fick stå och gosa i ugnen). Sen blev det naturligtvis MASSA mera disk :P men nu har både jag och lillebror matlådor nästa vecka. Skönt som fan.

Lillebror och mor skulle ses o kolla på Midnight Express och ville att jag skulle komma. Erfarenheten hunnit ikapp mig denna gång och jag sade tack men nej tack :) vill jag gå och lägga mig med ett nervöst sammanbrott så kan jag hitta på andra saker att förstöra nervsystemet med :P Tänk vad man lär sig :D

Mammas kommentar var: värst vad trotsig du är då...fortfarande kvar i din nufunna tonårstrots? (jag tackade nej till att promenera med henne och hennes kompis idag).

Tonårstrots :P undra vem som är som en tonåring. Jag säger bara nej! Och jag har inte ens en bråkdel av alla skuldkänslor jag hade förr när jag sade nej. It's my life ;)

Ringde min kinesiske "lillebror" och kollade så allt var okej och om han ville komma o kolla på film. Våra päron är ju borta så jag tänkte han kanske var ensam. Men jag gissar att han njuter i fulla drag. Det skulle jag göra :P
På onsdag skall han köra upp och jag önskar honom all lycka till. Minns när han och jag körde på IKEA's parkering när han var 12 hahaha :P han körde bättre än sin morsa redan då ;) så det går nog prima!

Jaja nu skall jag kolla filmen.

Här är en fin låt som jag älskar!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics