söndag 9 januari 2011

Gooooooodmorgon

Jag sover överjävligt bra :D det är så sköööönt!

Harry belafonte också tydligen...han är fortfarande helt zonkad (kan ju bero på att jag tvingade hundfan att vara uppe till halv 4 inatt).
Han var inte lika road då han inte hade pimplat cola light och var pigg som en mört.
Men det är ju hans problem :P ;)

Jeanette skickade 38 (!!!) TRETTIOÅTTA sms till mig imorse där det stog KOM och VAAAAAKNA. Bruden är galen ;) men jag ignorerade henne lugnt och sov vidare. Skall dit senare. Hälsa på mormonen först. Det blir så sällan nuförtiden :( lilla mormor.

Vi (Jag och Jeanette) skall kolla film (och jag skall träna..hon hade fotbollscup, innomhus, igår och glidtacklade på golvet och har i vanlig ordning bränt sönder både knän och rumpa eftersom när hon glidtacklade fick 3 personer över sig och sen har hälsporre hela vägen upp till fi**** (hennes eget uttryck) så hon pallar inte träna....men jag vill nog :D :P).

Äntligen har jag hittat en kompis med fulare språk än jag har :P
På Irland är det Debbie och i Sverige har jag Jeanette haha. Vi svär som sjörövare :)

Igår var jag och hyrde filmer. Jag hade inte tänkt göra det, jag hade bara tänkt stanna och flirta lite med han som jobbar i affären. Våra pappaor känner varandra och han är den enda "blatten" som jag träffat som jag blir attraherad av (jag tror det är för att han är så svensk :P både i sättet och utseendet annars blir det tooo close to home).

Vi plockade ut 3 filmer som jag skulle kolla på och sen skulle han såklart göra det vanliga som alla vi håller på med: inte låta mig betala.
Känner blattar varandra så skall man jiddra om att man inte FÅR betala. Känner blattar INTE varandra så skall man jiddra om att betala så lite som möjligt :P LOGIK...inte :P

Hursomhelst så smög jag in 120 spänn bredvid vågen i kassan och han trodde nöjt att han vunnit pengastriden.
När jag var närmast dörren så vrålade jag: -"hörrö!!!! sen när du har tid så kan du kanske...bara kanske *går ut genom dörren* ta och kolla bredvid vågen" och sen sprang jag som ett skott och halkade nästan och slog ihjäl mig medan jag asgarvade för det enda man hörde genom dörren var ett vrål.

"KOOOOOOOOOOOOM TILLBAKA DIN JÄVEL....DU SKULLE JU INTE...DET ÄR FÖRMYCKET....KOM HIIIIIIT" hahahahahah jag dog av skratt. Kanade fram till bilen och hoppade in medan han sprang utmed gatan tills han stog framför bilen och jag rullat ner rutan och skrattade som en annan hyena och körde iväg :P MOHAHA.

Så jag fick adrenalinpåslag, jag fick flirta som fan, jag fick en bautakram av en snygg kille när jag kom in i affären (fast han är lammkött så det GÅR ICKE...men man kan ju vältra sig i tanken :P) och jag fick hyra 3 bra filmer!!

Så nu har jag Casino Jack med min älskling Kevin Spacey, Book of Eli med Denzel och 22 Bullets med han i leon. Hoppas dom är bra. Annars måste jag gå och straffa lammköttet :P

Min lägenhet ser ut som en rövarkula. Men det skiter jag i för jag har sovit som en sessa och nu tänker jag bara njuta och softa. Städa kan jag göra sen.

Puss på ringmuskeln...valfri :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics