tisdag 25 januari 2011

Näe....

Jag är inte på humör för livet idag.

Kan allt dra åt helvete?

Jag antar att det är fakking jävla PMS fitthelvetet som börjar för jag är arg som ett bi och vill gråta på samma gång...

Varenda sak irriterar mig. Jag har skrivit skyltar till fönstret och nu måste jag sudda bort blyertslinjerna. Bara att det bildas små fjuttarav suddet på mitt skrivbord får mig att vilja stänga salongen för dagen och gå hem.

Bara den här konversationen (nedan) gör att jag fradgar idag.

"öh jag såg dig gatan bass do sa aente hej till mig bass du pratade tellifån. Jag vill ha leezer, do kan no jag kåma???"

"hej nä jag såg inte dig antagligen, för jag var inne i ett viktigt samtal. Jag kan inte just nu men klockan två kan jag om du vill"

"dvo? Allså klockan dvo? Ja kåmer"

"okej då ses vi klockan två"

"ventaventa...vilken klockan?...dvo?"

Dessa intelligenta konversationer kan man inte heller ta med min personal utan man måste ringa och prata med mig. Är jag inte där kan man ringa 60 ggr och fråga efter mig och typ lägga på (muttrandes arabiska svordommar) om jag inte är där.
FAST personalen säger att dom kan boka in dom när dom ringer..men nej...jag måste tydligen hålla i pennan för att det skall gå att boka.

Är jag ett vandrande bokningsblock som inte har något annat intresse än att tänka på håriga människor???
RING MIN SALONG OCH BOKA EN EN TID! SÅG DU MIG PÅ STAN VAR DET MIN FRITID (som jag slösade på att prata JOBB med pappa i telefonen för 165 gången den dagen och klockan var bara 11.30...han har ringt mig 165 ggr och lillebror har ringt 3).

Nej detta är inte för att någon skall ta åt sig...det gäller inte vänner. Det gäller kunder!

Sen skall vi inte träna idag heller. Jag skulle aldrig ha sagt att det var det bästa som fanns för såfort jag tycker något är bäst så upphör det.

Så nu måste jag börja träna själv om det skall bli regelbundet. Jag vill jogga men inte bryta lårbenshalsen...så jag väntar.

Jag har en stor röd fläck i ansiktet och om jag rö den blir den ännu rödare och aggro. Jag ser ut som en häxa JAG VILL GÅ HEEM!!!

Det är jobbigt som fan att skriva med långa naglar och jag har svinont i mina trapesius muskler för jag är spänd som en jävla fiolsträng.

Jag skrämde nog Wella-försäljaren för han såg blek ut och gick ganska snabbt och skickade sen ett sms som löd: du är bäst ?

Frågetecknet kunde inte varit mer rätt :P det var verkligen en såndär..."du är söt när du är arg och har pms älskling" (betyder: du ser ut som en grizzlybjörn som fått vittring på byte och jag backar ut ur rummet och säger snälla oprovokativa saker på vägen hehehe luuuugn och fiiiin)

Nu skall jag hålla käften och ni dra åt helevete innan detta smittar av sig på er OCKSÅ!!!

Hejdåhej!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics