måndag 17 januari 2011

Jäääää

Jag har på mig en kjol jag inte haft på jättelänge och den utesluter inte min blodcirkulation som den gjorde förut :)

Jag står och åmar och jåmar näck framför spegeln alldelles för ofta nuförtiden. Spanar in alla vinklar och vrår och mäkta nöjd med utvecklingen. Fast jag skulle vilja att huden var en storlek mindre...men jag har hört att det drar ihop sig saktare än man bränner fettet så det gäller väl bara att andas och inte få panik..och tränaaaaaaaa :D jag längtar efter att träna (och vi kan inte träna ihop idag för Jeanette hade nå andra planer).

Jag hoppas jag blir en snygg smalis...jag har inte varit smal på länge. Men man ser ju en del sånna här gastric personer som ser sjuka ut när dom blir smala. Hoppas jag inte blir så. Det vore jobbigt om folk började säga: oj du såg bättre ut med lite hull eller något sånt :P fast iof skall jag skita i om dom säger så för jag gör det ju inte för utseendets skull (kom jag på *host*).

Jag går i trapporna i mitt hus nu :D det har jag inte gjort sen jag flyttade in för 3 år sen :D och jag svettas inte :D :D :D (förr har jag svettats om jag ens tittade på trapporna och jag hatar att vara svettig om jag inte tränar....men min knäppiga svettning verkar ha reglerat sig så jag kan röra mig utan att se dränkt ut :D). Det är faktiskt underbart...för det stoppade mig från massor av saker. Skammen att svettas som ett jävla fetto. Jaja...tjat :P förlåt.

Idag är jag jävligt nöjd med mig själv för jag har (efter 2 år) kommit på att jag kan ha en termos på mitt kontor...så slipper jag ha kalla teslattar hela tiiiiin eftersom något alltid kommer emellan. Nu har jag färdigblandat te i min lilla skoltermos (som jag fick av mamma när jag var 7 år haha...liten röd knubbig termos).

Thomas :D kul att höra av dig mannen :D jag hade ju glömt att du var där och dök...(jag är sviiiiiiinavis på dig). Filipinerna är verkligen en plats jag vill besöka. Du MÅSTE prova "pork adobo" det är en maträtt (om inte nationalrätt?) som är så jävla gott att man kan dö. PORK ADOBO! Låt dig inte luras av utseendet, det ÄR godare än det ser ut! Jag vill ha en skriftlig rapport om vad du tyckte om pork adobo sen ;)

Jag skall försöka ta hand om din käring iaf en gång tills du kommer hem...tiden är ju lite av ett problem :P men vi försöker! Eller hur arabic woman? Kom igen flina så jag ser din guldtand nurå. Hejdåhej!

För alla oinsatta så är min pappa och bellas pappa polare från "the motherland" så vi är "intergalactically connected" hon och jag. Vi hajjar våra pappors -ismer bättre än någon annan och kan skratta och gråta åt dom ihop (mest skratta).

Huuursomhelst så säger Bellas mamma alltid hejdå på ett speciellt sätt: "hejdåhej" med en speciell rytm liksom. Hon är så sköööön. Man vet att det kommer att komma...samma rytm, samma ton och "habibti" med huvudet på sned när hon smeker ens kind med sin stora varma hand. Man känner sig som när man var 13 igen. Love it!! Gulle! eftersom jag inte har mina fastrar i närheten får hon vara min faster!

Nu skall jag ringa och göra lite inköp. Mamma har tjatat om sin inpackning i 3 veckor snart..bäst jag grejjear den för familjefridens skull. Hon tror att hon skall få en sketen liten 200ml men jag skall köpa en 1.5-liters så det blir tyst på käringen ett tag hehe. Söööpraaajs!!!

Momsbetalningen gick igenom med 5kr marginal på kontot! Phew! Pappa och jag satt på nålar :P

Peace out mina små afrikaner...och då speciellt Lale som jag har jävligt svårt att slita läpparna i från. Jag har faktiskt aldrig sett maken till söt unge...och jag har träffat många jävligt gulliga kanidater. Äsch dom är söta på sina sätt allihop...men hon är magisk. Hon fnittrar!!

Hon är 3 månader och fnittrar så hon skriker när jag härmar den där konstbögen i Snuten i Hollywood som utalar Axel Foleys förnamn "ACHWEEL" (i falcett)...då kiknar hon av skratt åt sin knäppa moster.

Jag sver på min muscha...molnen skingras fan lite och solen börjar skina...även om det är mitt i natten.
Kanske det är för jag var med på förlossningen och genom gravidititeten...jag vet inte...men det barnet har fan mitt hjärta lindat kring sitt lilla lilla finger :) BUSTROLL!!!

(men det är fortfarande najs att lämna över henne till hennes mamma när hon skall byta blöja...även fast jag har svart bälte i just blöjbyte :P)

Peace ;P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics