onsdag 12 januari 2011

TJOHOOOo

Kirurgen ringde :D

Han hade fått mina provsvar och allt så strååålande ut och jag förlorade vikt i precis lagom takt. Han tyckte 11 kg på 2 månader var uuuuuuuuuuutomordentligt bra :D
Jag passade på att grilla honom lite med frågor och fick bra svar på allt!

Nu kan jag skriva var jag har opererat mig: Aleris på Sabbatsberg. jag är skitnöjd med att jag har gjort min gastric. Visst 1a månaden är lite tuff...menpå intet sätt det svåraste jag har gjort.
Jag är så nöjd med hur mitt liv utvecklas, jag ångrar inte ett skvatt!

Funderar du på gastric bypass? Skriv ett mail eller meddelande till mig och ställ alla frågor du vill. Jag har iof bara levt såhär i 2 månader men jag har levt som fetto i flera år.
Nu ÄNTLIGEN har livslusten, framtidshoppet och självrespekten börjat komma tillbaka. Det är fan inte bara ett ingrepp för magen. Det gör något med huvudet också.

Detta skriver jag för när jag själv satt och googlade för information innan jag opererade mig så var det svårt att hitta saker som inte bara var skvaller eller båg. Jag kan äta allt jag vill nu...i modererade doser jämfört med förr iof...men man VILL INTE ha vad man åt förr...eller dom mängderna.
Måste upplevas för att förstås.

Jag hajjade det inte heller...trodde folk var nyreligiösa/hjärntvättade etc när dom pratade om hur det kändes.

Livet har blivit gött att leva igen..that is all!


Nu är jag på skitbra humör!

Puss i fläskvecket :P

Ps: ursäkta att det är 3 inlägg och klockan är knappt halv 4 på em :P jag tar igen vad jag inte skrev igår!
Jag lovar att hålla nere på frireligiösa inlägg om GBP-operationer nu ifortsättningen...men tveka inte att skriva och fråga om det är ngt! :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics