fredag 21 januari 2011

Blogga lite din mupp...

Det fick jag just uppmaningen att göra minsann :P via SMS!
Har ni inte fått nog skitsnack ännu :P ?
Nehej...då tar vi lite till då:

Jag vill hångla :P som på den gamla goda tiden. Sådär så det brinner i hela kroppen. Halvmörkt rum, musik, mjuk säng, soffa vad som helst och bara ha hela kvällen framför sig tillsammans.

Dom här kåtslagen börjar bli jobbiga nu :P jag vill jag vill jag vill jag vill!!!

Happ...

Jo...nämen bilen går bra! (fast jag borde boka in en service snart). Antecknar ni? :P

Det här är inte min vecka känns det som. Vi har inte tränat och kommer inte hinna träna heller. Jeanette och Micke skall gifta sig imorrn :O och på söndag har hon träning med fotbollslaget eller nåt.

Idag har jag iaf fått i mig lite föda...lite isbergssallad (3 msk) och kycklingflisor (½ dl), ett ägg, en macka och ett äpple också. Wohooo.

Igårkväll kollade vi på Robert Gustavssons band Rolands 1 och 2 (dvd). Sjukt rolig karl! Man får liksom inte nog av honom! Vi skulle ha myskväll..jag Mickis, Dompi och Pinky (deras ofödde krabat). Jag hade inte ätit på hela dagen och satt i mig typ 20 chips och 5 godisar.............................kallsvetten och illamåendet var ju som ett brev på posten och jag ville avlivas iallafall i en halvtimme. Sen gav det sig och jag tog det jääävligt lugnt.

Skall hålla mig till enstaka chokladbitar och popcorn. Popcorn funkar finfint!

Nu är pappa äntligen tillbaka på jobbet efter 5 dagars sjukdom. Jag har stängt salongerna den här veckan och fördet mesta har det gått riktigt bra. Tills jag glömde nycklarna igår och skickade hem hela personalen.

Där fick jag sitta med en olåsbar salong och tjejerna på min salong hade bokat in en håltagning på mig så jag behövde verkligen komma tillbaka fortast möjligt. Man kan inte ringa mobiler från den salongen och jag hade ingen mobil med mig..så jag fick inte tag i någon förrutom mina tjejer på min salong. Men dom hjälpte mig!

Assayeeeeesh kom till min räddning som en liten riddarinna i vit rustning :P hon satt o vaktade salongen medan jag kutade upp och hämtade nycklarna (IBLAND är det tur att man bor i samma hus säger jag bara).
Sen galloperade vi tillbaka till VÅR salong och tog hål i öronen på en trött liten unge som hade väntat ett bra tag på mig :P


Jag är ledig i helgen. Det är skönt tycker jag. Jag är småsugen att hänga med Ullan och Ubbe på Rally imorrn, vi får se. Jag MÅSTE laga mat iaf och bunkra upp. Som jag har slarvat den här veckan är löjligt och jag mår fan skit av att göra så. Trodde aldrig i mitt liv att jag skulle behöva äta MER mat. Fucked up!

Ikväll skall jag kolla på nån bra film tror jag. Först skall jag dra med min hund på en rejäl bensträckare (för att vara jag och Harry då...) och sen sjunka ner i min ljuvligt sköna, om än något nedsuttna, soffa.

Nu har jag kund....hörs!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics