tisdag 18 januari 2011

Väktare

Lider alla väktare av "fan-jag-vill-så-jävla-förtvivlat-bli-snut-men-jag-kom-inte-in-komplex"?

Jag skulle vilja påstå att 19 av 20 väktare står hemma och slickar sig själva i spegeln för att dom tycker att dom är så jävla mäktiga och sexiga i sin stickade Securitas tröja och combat-brallor med stålhättekängor. Okej jag kanske överdriver lite (det är nog bara 18.5 som gör så).

Jag blev uppraggad på pannkakan av en snubbe som TYDLIGT jobbar som väktare (fast uppraggad får det iof att låta som om han lyckats..vilket han inte gjorde :P).
Han har typ 10 bilder på sig själv, alla i uniform. Ingen bild är avslappnad "kolla vad kul jag har på jobbet" utan alla är "kolla jag är James Bond ('s kusin från bonnvischan med en ryssfemma upptryckt i analis canalis).

För det första är vi lite knubbiga och väljer att framställa knubbet som muskler genom att höja armarna utmed sidorna lite och gå lite apigt. Sen går vi lite hjulbent också för att ge intrycket att man har jätteballe och det skulle göra för ont om man försökte klämma ihop låren lite och gå som en mer som alla andra homo sapiens...ar :P Vi snackar alltså gångstil 10 i 2 med hela benen (inte bara fötterna).

Nu går vi uppåt mot huvudet. Denna kroppsdel hålls i en "Clark Gable-vinkel" konstant (vilket är en ganska onaturlig vinkel som gör sig bäst på filmisar och inte på verkliga bilder). Ögonen är halvöppna i en riktig porrmin som antyder att han (tror att han vet att man VILL att han) skall ta en mot väggen med sitt pistolhölster som smiskar honom i baken i takt med att hans höfter pumpar. Detta påverkar alltså munnen som böjs i ett självsäkert flin.

Uuuuuuuuniformen...finns i flera olika upplagor för vinter och sommarbruk. Men Mycket viktigt för det är ÅTERKOMMANDE på alla bilder...är att man skall hänga med sina små händer i hölstret...gärna båda händerna...(för det är manligt??). Fast en av bilderna rockar han loss på ordentligt...då har han en hand på hölstret och en på pickan (som jag tror är en atrapp som han snajdat själv..på syjuntan...hos mamma).

Samtliga bilder är tagna av honom själv hemma i badrummet och inne på nån allmän toalett på tex ICA Maxi. Dä ä manliga grejjer :P *IRONI*

UTÖVER den här assjockeyn så finns det en snubbe som kör runt i Muppsala på kvällarna i sin übermanliga Toyota Yaris eller vad fan det är...vaktbolagsbil och gör små inhopp här och där.

Det syns att han vill vara BA Baracus ur A-Team. Han har samma "predator" blick och önskar att det var en avsågad k-pist han hade i bältet ist för en batong. Han har helikopterplattefrilla (vilket är unheard of om man inte är Navy Seal eller levde i Miami på 80-talet) som han oftast döljer under sin balla basker.

Han brukar stryka runt på gågatan efter stängning, lite mer än nödvändigt, med sin stora rasslande nyckelknippa och man vet att han egentligen EGENTLIGEN skall patrullera typ Fyrishovs simhall efter stängning men han tycker att det är så jävla ballt att parkera sin lilla Yaris snett på trottoarerna (a'la IV'E SECURED THE CRIMESCENE...BIGMOTHAHFUCKAH ON DUTY TONIGHT!!!) och man får ju ingen exponering i simhallen liksom...vem skall han impa på? Städarna? Nej gågatan is the shit :P

Jag skulle inte reagera på det alls om det inte var samma jävla kille jämt. Jag stör mig inte på nallebjörnsvakten som står på ICA-city. Han är så jävla söt! För han har inget stridspitt-komplex...men den här andra snubben bara går runt och ber om att något skall hända så han kan vara med.

Jag kan se framför mig hur han typ skjuter katter i kvarteret han bor för att det inte skall prassla i buskarna och gör sånna där hopprullningar mellan badrummet och sovrummet hemma för att hålla sig i trim.

Jo...det är som ni tror

Jag har för mycket fritid!

:P

1 kommentar:

Anonym sa...

det är väl inte för intet det finns ett uttryck som heter: ABAB babab för dum för att blir snut ;) Tjena// Bolel

 
Web Analytics