måndag 24 januari 2011

Idag...

stör jag mig nå djävulskt på alla fjortiga inlägg jag gjort under helgen :P skall lämna datorn på jobbet när jag är ledig ifortsättningen :P

Jag stör mig också på att John fakkin Blund under natten (då jag trots insomningstablett modell stark som jag fick av onämnd vän...tack Jeanette :P..INTE SOMNADE) måste ha missat mina ögon med sitt jävla grus och kastat in det i mitt ommöblerade lilla tarmsystem :P (fick ni med all info där?...)

Jag har vrålont i buken och tydligen syns det för Boan var här o lasrades imorse och undrade varför jag var grön i ansiktet och hade pärlor på näsan.

Allt är John Blunds fel!!......eller kanske vita bönorna....men jag hade inte ätit dom om han hade sövt mig som han skulle *morr*

:( jag tyckte OM vita bönorna....:( jag vill äta dom igen men inte om det skall kännas som om nån fyllt min buk med cement dagen efter.

Jag somnade aldrig igår...jag hamnade i nån slags söndagsångestdvala och var halvt medveten och halvt domnad. Skitstörigt! Och för att störa det ännu mer så snarkade Harry som ett as i natt...tror jag...det kanske var jag..och jag hörde mig själv?

NÄE!! För jag skrek: HÅLL KÄFTEN vid typ 3-tiden och snarkandet fortsatte...jag kan ju inte skrika åt mig själv OCH snarka på samma gång! Eller?

Jag önskar att inte vaknat idag. Märks det?

Äääääääääääääääääääääh....

1 kommentar:

Anonym sa...

MM, att det syntes. Hoppas du släpp värken sen. Tack för idag Puss på re' Mrs Laserbeam..Boan

 
Web Analytics