måndag 17 januari 2011

Ynkligt litet samtal

Det fick jag av min pappa idag. Han är manligt förkyld, lilla gullegubben!!

P: "jag är chuuuk!!..micket chuk"...*paus för dramatisk återhämtning* " jag har fråssan, feber och kan intä andas"...*väsande ljud*

BT: "näää stackars lilla pappa *babyröst*...skall jag gå till apoteket och köpa något? Behöver du något annat?"

P: (med en "jag trodde aldrig du skulle fråga röst") "já SNÜS allså....Grov Portchún..2 stockar...*HOST HOST *rengör bronkerna mycket ljudligt i mitt öra* chinda dig, gå inte i affererna...kom direkt hit...*snörvel*..du kan hänga den på dörrhantagen..så do intä smittas *djup suck*"

Lilla pappa <3

Jag gick och köpte ett par nya handskar åt honom för han tappade sina andra härromdagen (dom blev "stulna"), sen köpte jag lite mjölk och hans stockar med snus och gick dit och levererade dom. Han såg faktiskt liten och ynklig ut när han öppnade dörren (jag stog på 4 meters avstånd :P).

Han tolkade åt polisen (som han alltid gör) när jag kom, vilket innebär att ingen får lyssna, så han gjorde sin typiska "var knäpptyst min" som han alltid gör genom att först öppna munnen stort och sen demonstrativt bita sig i underläppen som en pantomim artist.
Jag skrattade och gjorde samma tillbaka och en slängkyss och fast han försökte se så lidande och allvarlig ut som han bara kunde så började han skratta lite i ena mungipan åt att jag härmade honom.
Hade han inte pratat med någon så viktig hade han sagt "batche sagh" (fonetiskt skrivet :P på irakiska och betyder "hundvalp = trotsig/kaxig skitunge" typ) och viftat med handen som att han skulle daska till en om han nådde.
Det brukar han säga med glimten i ögat så man vet att man är fräck men han låter en komma undan ändå.

Det är så roligt när han gör så för han misslyckas med sin "suffering act" då. Han lider säkert men...som den irakiska man han är så lider han lite extra hårt :P och det är alltid kul att se när det spricker lite på ytan :P hehe :P

Ibland vill jag bara äta upp honom för han är så söt :P och ibland vill man sätta ut sina föräldrar på Blocket.
Om dom hade bloggar kanske dom skulle skriva samma om mig :P

Nej nu måste jag springa och stänga den andra salongen :P

Min telefon luktar fortfarande gammal räkfi**a :(

Herrå å sånt!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics