onsdag 26 januari 2011

Gulle :)

En av mina kunder ringde just för att se hur det är med mig efter operationen :)
Hon har bott i alla ändar av landet och kommer ändå alltid till mig och gör sina behandlingar. Nu ringde hon bara för att höra hur det har gått med allt.

För varje person som är jobbig och jag gnäller om så har jag faktsikt nästan 2 sånna här fina människor som bryr sig genuint och berikar mitt liv. Det får jag inte glömma att skriva.

Nu har jag äntligen tagit mig igenom lunchen. Jag har LAGAT mat :D sviiiingod köttfärssås och lite spaghetti. För att ge er en idé om storleken på portionen så kan jag säga såhär. IKEA har små keramikskålar (somäven finns i glasutförande)...som en liten efterrättsskål. Rymmer ca 2,5-3dl...vet ni vilken jag menar?

Lite mindre än halva den med mat.

Jag tänkte när jag värmde på det att det här kommer ALDRIG att räcka...störtlöjligt!

Efter 3 tuggor ville jag slänga resten :P

Gick iväg och pratade lite i telefon (med ovan, gullekunden) och pysslade lite i mitt rum etc. Sen på't igen för ytterligare 3-4 tuggor som gick bra men det är ändå sådär att man tuggar som om man var täppt i näsan...man vill inte riktigt äta.

Andra kanske skulle störa sig på detta men jag tycker att det är ganska skönt! Jag kan ju bara äta lite senare eller nåt.

Nu har jag petat i mig resten också och är ganska lättad att måltiden är över :P (förrut hade jag ätit 4 ggr så mycket, om det var denna goda pasta, och ändå varit frustrerad att det inte gick att få ner mer..jag skojar inte. OCH jag hade slickat tallriken, nu vill jag inte ens SE tallriken efter).

Mitt dåliga humör igår, gick över såsnart Ege och Lale kom. Eller det blev latent medan dom var här...sen åkte dom på Eges danslektion och jag hann surna till igen som ett gammalt mjölkpaket :P men det försvann när Lale somnade vid Eges tutte och var så söt att jag dog. Sen tröttnade Ege på att sitta med sovande bebis så jag fick ta över :D jag var i himmelriket. ÄÄÄÄÄLSKAR sovande barn :D

Hon blev lite stånkig vid överlämnandet men jag kom på att Jonas brukade gny som ett spädbarn när jag kliade honom i håret hehe så jag tänkte att det kanske funkar på Lale också ;) och BOY did it funka :D hon slocknade som en marschall i höststorm :P
Såfort hon rörde sig så var jag där och krafsade lite i hårbotten med mina långa klor och zzzzz lilla huvudet sänktes mot min barm igen.

Sen slocknade ju moster BitterTwitter också :P det är lite mysigt att höra någon stöka runt i lägenheten när man ligger i sängen...tryggt på nåt vis. Ege och Lale var uppe längre än jag, för jag blev så trygg och nöjd och glad att jag slocknade ganska fort!

Vaknade utvilad och glad (?! jag vet :P)...visserligen dalade glädjen när jag såg diskberget i köket. Jag har svårt med TVÅ saker. Disk och nytvättade kläder. Hatart. Kan man använda rotavdraget till en tvättvikare? Nån liten thailändare som slipper myggen i bärskogarna :P Hmmm...

Jag skall sluta med insomningstabletterna för jag tror det är det som gör att jag är så jävla zombie på morgonen och igår vet jag inte hur jag vaknade men inte fan var det på rätt sida iaf :P

Nu börjar jag märka seriöst med viktförändringar. Har en klänning på mig från Indiska som jag hade för 2 år sedan och den var SMETAD utmed kroppen. Nu är den förstor. Mina ringar rullar runt på fingrarna...dom som jag spenderade PENGAR på att förstora förut :P snopet!

Men vill ni veta något knäppt?...jag känner mig inte smalare i tanken. Igår kände jag mig lika fet (ful och äcklig) som alltid...
Det sitter ju i knoppen...iaf hälften!!!
Ni skall se att jag kommer fortfarande skriva att jag är fet när jag gått ner ÄNNU mer.

Jaaaaja..vad är en bal på slottet :P

Nu skall jag jobba :P

Tack och hej leverpastej

Inga kommentarer:

 
Web Analytics