onsdag 26 januari 2011

Jag hatar studenter...uppdaterad :P

Asså dom får min hud att bryta ut.

Kan dom göra NÅGOT tyst?
Måste man se ut som tyskalärarens drömbarn?
Måste alla plagg vara gamla äckliga loppisfynd i gallgulgrönt och brunt?
Måste man leva på gasframkallande matvaror och allt i hushållet kostade under 50kr inkl möblerna.
Håret ska va fett o gärna täckas med något läbbigt stickat lusbo från uff.

Dom ska va så pålästa o ideologiska. Allt ska utbenas, analyseras och framförallt debatteras, gärna i en ton som påminner om Robert gustavssons imitation av Carl Bildt så alla kan höra hur interlektuella diskussioner dom haaar.
NasalT o viktigpettrigt. Tjejerna är skräniga och (långt) bortom all skönhetsvård (det är inte ekologiskt eller ekonomiskt och DESSUTOM KVINNOFÖRTRYCK, länge leve håriga ben och igenvuxna...organ).

Jag var på affären Gud glömde..(eller SKET I helt enkelt) Hemköp! Studentmekka (Willys är för långt bort o hemköp har ju ELDORAAAADO *nicka entusiastiskt*) och fick en såndär skåck i ryggen.

EN kille skulle köpa 14 paket svampnudlar från ELDORADO. Då är det ju viktigt att hela kåren är med och analyserar, debatterar och INFORMERAR allt och alla om allt och inget. Ryggsäckar, tygpåsar och förnuftiga regnkläder från 70-talet så långt ögat kan nå.

Plötslig KASTAR sig en av ruggugglorna fram så alla faller som kägglor o tappar cykelhjälmar och reflexer åt alla håll (mycket viktigt att alla 15 sympatistår i kön liksom).
-jag mååste kolla så dom är vegetaaariska, bräker hon medan kassörskan väntar. Efter en kollektiv lättnadssuck kan dom inhandla sina nudlar. Jag tror dom står där ännu med sina gratis IKEA blyertspennor o gör liggande stolen bakpå kvittot så dom kan dela på 'utgiften'.

Jag hade sån lust att fråga om palmfettet som nudlarna innehåller kommer sitta mysigt i artärerna när dom får arteroskleros av att köpa billig mat och om ungen i typ vietnam som rullat o veckat nudlarna var under eller över 7 år.

Men men dom var ju vegetariska iaf :p

Så jag bet ihop, packade min lilla omiljövänliga plastpåse med dyra kapitalistprodukter och gick hem.
Jag har också varit student men jag har fan inte satt någon stolthet i att gå runt som en uteliggare frivilligt o levt som skörbjuggsoffer till havs bara för man pluggar. Dom gör det till en sport!

I just dont get it!

Men så är jag ju bitter å gammal nu också :p
Puss i ljumsken
Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

PS: självdistanshumor....jag klagar på studenter hur INTELLEKTUELLA dom tror att dom är och så stavar jag fel och skriver interlektuella :P plus att jag SÄRSKRIVER :O Jag låter det stå kvar för jag KAN driva med mig själv också :P

5 kommentarer:

Anonym sa...

BOM! Där satt den!! mitt i prick, pricken över i, eller like a glove... kärt barn har många namn.. Ha haaaa, delar dina ord.. Puss på plastpåsen! Boan

sabina sa...

fy fan vad bra Shirre!
Uppsalastudenter är anledningen till att jag bägrar plugga på Uppsala Universitet.
Jag älskar mina fejknaglar och mitt smink alldeles för mycket för att bli en äcklig student.
Kör på snygg stil och extraknäcker istället ;D
puss!

You know who sa...

Jaha där ser man! Student som man är OCH dessutom 40+,måste jag väl försvara mig lite.. Hahaha... Matglad och köttätare, heller inte ekonomisk för fem öre (trots student"lön")Kläder från allt utom Myrorna eller någon loppis.. Har heller inte sparat regnkläder från sjuttiotalet (kan bero på att jag inte kommer i dem) cykelhjälm, är bara för veklingar, (som tex studenter under 40)Viktigpetter? Inte ett dugg!!! Du skulle ha påpekat det där med innehållet och barnen! Stå på dig!

BitterTwitter sa...

Vem är you know whooooooo?? :)

Anonym sa...

Jag fick jobb i Uppsala och efter 5 år här står jag inte ut längre. Jag HATAR Uppsala och alla studenter här. När jag skriver det här störs jag av dom hysteriska skriken och skratten från lägenheten bredvid där det bor en studenttjej. När jag går och handlar senare kommer jag störas av preceis den typen av avskräde till människor du beskrev. När jag försöker ta det lugnt i kväll (har halsfluss) kommer studentdjävlarna plåga mig med sitt supande och skränande. Det går aldrig mer än 5 min utan att jag en studentröst vråla, skratta, bröla eller fnittra. Jag hatar dom, hatar dom, hatar dom!!!!

Jag skall flytta till Stockholm och nytt jobb om en månad och jag kommer aldrig mer tillbaka till den här förbannade skitstaden. Studentdjävlarna kan ha den för sig själva eller dela den med alla töntiga akademiker med cykelhjälm och goretexjacka som bor här och drömmer sig tillbaka till det "ljuva studentlivet" som var det bästa som hänt i deras skitliv.

PS. Jag har sjäv en civilingenjörsexamen men jag var aldrig en "äkta student" om ni fattar vad jag menar.

 
Web Analytics