måndag 24 januari 2011

Vilket ös

Det har rullat på bra idag :)

Nu är jag glad som en lärka för det är 20 minuter till stängning (:D) och nu kom mamma och berättade om sitt feta penthouse i Alanya. Äntligen går det som planerat och hon får nyckeln snart!!

TJOHOOO tvåvåningslägenhet LYXINREDD!!! LÄNGTAR!!

Nu minns jag inte vad jag skulle göra.

Jo jag skulle berätta att jag och kusin AnnaPanna skall på semester ihop :D vi vill åka till Thailand men en vecka är ju för liiite (men hon hinner inte längre just då).
Alla förslag mottages tacksamt!

Men innan dess skall jag till LONDOOON :D

Vet inte hur jag skall hinna Irland (eller ha råd med) men dit måste jag ju också såklart! Debbie är ju mitt i sin behandling. Måste ju stötta fan :D men det verkar gå skitbra!

Men helst vill jag till Thailand med Anna. Eller Vietnam kanske. Sugen på massa andra ställen...Caribien, Kuba (fota alla gamla amerikanska bilar och hojar och balla byggnader..ååååh) och sen Mauritius och Maldiverna innan dom sjunker...och och och ja massa andra ställen. Jamaica också.

Kanske Italien eftersom vi bara har en vecka? Jag vill till Sicilien och plåta maffiosos :D Vore roligast att ta hojen men det är la svårt när inte hon har en hoj (eller hojkort) för då försvinner så mycket packutrymme om jag skall henne bakpå.

Flyga då :P

Italien.

Så då var det bestämt! :P

Puss på rumpan....stumpan!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics