lördag 8 januari 2011

Ursäkta gårdagens inlägg

Men jag var på riktigt helt körd i huvudet.

Såhär var konversationen: (S=snubben J=jag)

S= jog sheckad het av kåmpiz

J= okej, vad kan jag göra för dig?

S= jog vill lezer

J= inga problem. Vilket område är du intresserad av?

S= athhå (läsp) prisen..vad o tar? Jag vill ha samman priz som andra han jag lasrar nu.

J= ja det beror helt på vilka områden du är intresserad av och vad han tar för priser.

S= du har EpeeELL?? Seg mig prezen for halth (läsp), nackée, tjinde, ogonbrin og oron...micket oronen.

J= på rak arm så kommer det bli över 1000 kronor iaf.

S= (ser ut som om jag har skitit på altaret eller dödat en helig kossa för att göra tacos av den) tar sig för pannan och vimlar med ögonen och säger: andra han tar fron mig femchundrafemti...tuzen..nej nej...det gor intä

J= fast det är ganska många områden och tillsammans blir dom stora och tar tid. dessutom är detta laser inte IPL (förklarar skillanden på aparatur och priser på aparatur för helt döva öron).

S= jag betalar 600 vi gor no kåm

J=nej tyvärr, så fungerar det inte. Jag har mina priser, räknar ut vad det skulle bli vilket hamnar på ca 1600 men bestämmer mig för att ge priset 1000. Döva öron igen.

S= kåm kåm jor intä mut mig sånder...kåm kåm. Moste du vora snell..kom kom. *försöker dra in mig på MITT rum* kåm vi jor lezer.

Såhär fortsatte det i mer eller mindre i 30 minuter...jag skriver inte allt för jag blir sur igen. men det var mycket psykisk utpressning och prat om personlig konkurs och ingen mat etc.
Lasrar man sig då??

ÄH!

Sen åkte jag ivf hem till Jeanette och tränade och vi hade skitkul som vanligt! Nu börjar hon lägga på tyngre övningar men det är kul. Vi spinnade och tränade styrka. Jag har ingen träningsvärk som så men jag känner mig tung i armarna och trög liksom (idag alltså :P)

Jag klarar fler och fler tricepsövningar varje gång :D jag hatar dom!!! Och sen gjorde vi armhävningar med klapp mellan varje...sådär så man står och lutar sig på händerna och trycker upp från golvet, släpper och klappar innan man sätter ner händerna igen...stööön!!!!

Sen gjorde vi rygglyft, snea rygglyft, rita siffror med benen (jämfota) i luften, göra cirklar i luften med ett ben i taget, situps, ormiga armhävningar (som den där breakdance grejen när man guppar fram på golvet på bröstkorgen typ), plankan, en knäppoövnimng när man skall lyfta sig själv när man ligger på sidan. Som en armhävning fast man använder musklerna på sidorna att lyfta upp mellangärdet...svårt att förklara...den åt båda hållen iaf, hitlers hund med ett ben i taget, benböj både breda och samlade, stå 90grader mot en vägg (hatar!!!!) och mycket annat skoj. mellan varje övning så cyklade vi på spinningcykeln. Så en cyklade och en gjorde övningarna i en minut och sen bytte vi.

En minut låter inte mycket men jag lovar att man blir duktigt körd i musklerna efter redan 45 sekunder så bytet blir välkommet.

Efter träningen går vi alltid på prommis med Harry som då håller på att skita på sig.

Sen åkte jag o hämtade Ege och pyret hos hennes mamma. När vi kom hem åt jag lite kött från dagen innan. Tyvärr provade jag bea också och fick betala för det. Eller badrummet fick betala för det. Jag har tydligen en galla. Nu vet jag det!

Sen sov jag, ännu en natt av underbar sömn!!

Ikväll skall jag nog till Ullis och Ubbe som jag inte sett på mycket länge. MYCKET LÄNGE!! Jag har saknat dom massor! Skall bli kul!

Mickis och jag jobbar men det är ganska dött faktiskt. Vi har haft varsin kund men inte mer än zzzz. Det kommer!

Bettan och Annelie skulle kommit hit imorrn från Öret men Annelies altan kollapsade och pengar var inte i överflöd för någon av dom...och dom vill alltid shoppa när dom är här...så det får bli i Februari istället. Både bra och synd. Synd för jag saknar dom och bra för jag har haft förmycket att göra på raken på sista tiden. Jag vill bara softa!

Nu har jag skrivit en MASSA dravel igen...:P

Puss på tragus :)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics