söndag 23 januari 2011

Dooomorron :D

Det är sjukligt vackert väder och jag är störtlack på mig själv för att jag sålde mitt fina kamera objektiv som jag älskade.

Även om jag inte plåtat med något annat än min kassa mobilkamera på länge så ser jag verkligen allt i genom en sökare. Jag kan inte njuta av något utan att tänka att jag vill fånga det på bild. Har man en gång börjat tänka så så är man fast för evigt tror jag. Det finns ju iof värre saker man kan vara fast i.

Idaaaaag skall jag ut på prommis och sen kommer Per o kollar film. Det blir Casino Jack tror jag. Kevin Spacey brukar inte göra en besviken...hoppas han fortsätter så nurå :P

Man kanske skall trycka i sig lite frulle då?

Kl 3 i natt stog jag i köket och åt vita bönor ur burken (med lite tabasco på) och njöt något djävulskt. Äntligen goda proteiner! Att det sen bara blev typ 4 teskedar :P är en annan historia men ändå. Det var asgott!!
Knäppt vad som blir gott och inte efter den här operationen :P vissa saker bara växer i munnen och blir svåra att svälja. jag garvade åt Jeanette igår för jag såg henne äta en macka. Hon åt sådär som man gör när man är förkyld och måste välja mellan att tugga och andas.
Så blir det för mig med.

Kroppen signalerar att nu måste man ta ett litet mellanmål (ca varannan timme) men när man väl gör det så är man verkligen inte sugen efter typ 1 tugga...man kanske äter två tuggor med entusiasm i början men resten blir sådär "fan-också-skall-jag-ge-det-till-hunden-jag-har-ingen-lust-att-äta-upp-det-här"
Förrut hade jag tagit en macka som EN tugga innan jag åt något annat. På riktigt!
Nu är en macka en måltid...sen får man vänta nån timme om man verkligen måste äta något annat. Coolt på något vis. För mig var det iaf absolut nödvändigt!

This bitch is on a strypkoppel now!!! :D

Nu skall jag fixa lite babygröt åt mig själv och sne klä på mig och röjja lite för det kan fan inte se ut såhär när Per kommer hit!

Pöss på magsäckarna därute

Inga kommentarer:

 
Web Analytics