måndag 18 april 2011

BitterTwitter hjärta Cabriolet är likamed sant!!

Jag skrev ett riktigt bra inlägg igår kväll men eftersom jag uppdaterade min webbläsare till horexplorer 9 så funkade det inte att lägga upp det och inte fan sparades inlägget heller. Jag lade ner halva min själv i det inlägget MORR!!

Så nu har jag avinstallerat äckelexplorer 9 och gått tillbaka till underbara 8an. Word of recommendation...BYT INTE!!!

Igår var jag ute och cruisade i min cab. Jag älskar min cab.
Alla min abilar har varit praktiska och förnuftiga (mer eller mindre :P). Men förra sommaren fick jag NOG! Jag tänkte att jag nu är det fanimig dags att njuta av livet lite ist för att sitta och sola ena armen en varm sommardag :P

Sen jag var liten har jag tyckt att Ford Escort var så jävla snygg..ni vet en riktigt 80-tals tjejcab. Men när det var dags för mig att införskaffa en cab så var ju dels dom gamla Fårrdsen väääldigt skruttiga och sen har jag ju bestämt att det skall inte vara nån jälla Fåååård på min gård :P så jag fick välja en Golf ist..vilket passade mig mycket bättre eftersom jag är barnsligt förtjust i VW och dom har sällan gjort mig besviken.

Det var 1a dagen som jag var ledig och kunde njuta av att köra i solen utan jacka och nedcabbat. LJUVLIGT!!!!
Harrys öron flaxade i vinden och busschaufförerna stirrade ('allså..hun sär utt som en kord män hun betär sig intä som en kurd...moziken den er sån der mehtál..jevolenmozik...och hun har en hund...bismillah')

Ofta när jag kör hoj så ställer jag mig upp på fotpinnarna medan jag kör och bara njuter av luftdraget och att jag rullar...det är nog det närmaste flyga man kan göra på marken :P och i caben får man lite samma känsla. Det är klockrent att cruisa runt med musiken på och solen som smeker ens hud...friheten är total.

Jag åkte ut till Jeanette och tittade på Big Brother och hade myspys och sen var det dags att åka hem vid midnatt.
Bilen var nercabbad för det är så lugnt därute att man kan låta allt vara så.

Det var fullmåne men månljuset var ganska högt upp om man kansäga så..det var inga långa skuggor på marken utan himlen var upplyst av månen och sen ganska mörkt på marken. JÄTTEMÖRKT!

Jag tycker inte om mörker på landet. I stan kan jag flumma runt i vilken jävla kolsvart gränd som helst vilken tid på dygnet som helst inga råpplems asså. Men på vischan känner jag mig jävligt liten och sårbar och ångrar varenda skräckfilm och förbannade novell jag någonsin läst. Hasse Aro's röst dunkar i hjärnan och varje skugga blir en yxbeväpnad psykopat som är ute efter hjärnsubstans (då borde ju jag iof gå ganska säker hehe).

En sak jag HATAR är att kliva in i bilen ensam på natten.
Jag MÅSTE kolla baksätet och golvet bakom sätena innan jag sätter mig.
Hur många ggr har inte...tex JR Ewing :P smugit in i folks bilar och hotat dom (hemska tanke ;)) eller vampyrer eller MÖRDARE (!!!) :O dom poppar alltid upp i fakking baksäten och skrämmer inte bara sina offer...dom skrämmer skiten ur mig mä!!

JÄVLA HOLLYWOOD...allt är ert fel!!!

Jag vet...jag HAR gått naturvetenskaplig linje...då är man naturvetare...då vet man att det definitivt med största sannorlikhet, möjligen kanske inte finns vampyrer och definitivt inte i Uppsala...kanske...GULP!

Jag kan inte hjälpa det...
Jag förväntar mig alltid att Lestat (Tom Cruise i En Vampyrs Bekännelser) skall sitta där med blodkåt illröd blick och tänderna blottade i mörkret och bara vänta på att jag skall se honom i backspegeln. Jag vägrar kolla i backspegeln!!! Sidospeglarna är okej..men ICKE backspegeln.

Igår hade jag ju lämnat bilen nedcabbad och även om jag KOLLADE bilen innan jag satte så vet ju ALLA att vampyrer är skitsnabba när dom vet vad dom vill :P och det skulle ju kunna vara så att mina pulserande högtrycksartärer skulle passa perfekt för en blodtörstig varelse.
DESSUTOM spelade Bandit vad som annars är en total favorit (får tissefräs direCkt av den annars): Enter Sandman.
Det var liksom inte läge när jag redan kände mig microliten och skrajsen att lyssna på den texten...GULP igen.

Jag kom fram till att det var befängt att tänka såhär. Vampyrer finns ju bara i sagor....men det var kanske däremot en helt klart överhängande risk att vildvittror skulle se mitt fladdrande hår med sin nattsyn och gripa tag i mitt huvud med fötterna och skrika som i Ronja Rövardotter. :P fantasin blir enorm i mörkret.

Usch...jag längtar efter ljusa sommarnätter :P eller snö...när det är snö ute hos Jeanette ser allt så gosigt och idylliskt ut.

Hur töntigt är det att vara mörkrädd när man är 32 (snart)? Det känns störtlöjligt men jag har alltid haft den känslan.

Det VÄRSTA jag vet (!) är dock när vi är på landet (mammas stuga) i slutet på Augusti eller i September och man skall gå ner till min lilla stuga från "storstugan".
Vägen är kanske 15-20 meter men det är kolsvart!!
Om jag inte får gå med någon (och även då) vill jag ändå helst inte gå alls eller sitta i deras ficka och hålla handen krampaktigt och skitsvettigt hela (lååånga) vägen.

Gud förbjude att jag måste gå på dass under kvällen eller under natten :O
Då viker jag dasspappret innan, öppnar jeansknappen, rullar ner brallorna till knäna, sätter på mig löpardojjorna och sprintar ner till dasset och gör nästan behoven i luften på vägen för att slippa stanna någonstans. När jag kommer tillbaka är jag meganöjd att jag A) inte blivit myggbiten, B) inte träffade på några monster/psykopater C) inte kommer behöva gå på jättelänge igen :D (D)ganska anfådd också)

Är det minsta lilla soluppgång/nedgång eller ljus så är allt detta fjant som bortblåst. Men beckmörker på vischan blir så tätt på något vis.

Bra att man är mogen för sin ålder som sagt.

Det fanns inga vampyrer eller vildvittror i min cab igår kväll men jag kunde inte riktigt slappna av förrän jag kommit till Årsta och gatulamporna blev lite tätare. Det är inte alla bilar som känns så spökiga heller...Jonas Saab och mammas nya bil är störtsköna robusta saker som man alltid känner sig säker i.
Men min lilla ynkliga cab...den är man inte så kaxig i nattetid i mörkret :P

Fast jag var ganska kaxig igen när jag kom ner till 4 mackarna och lyssnade på Highway to Hell för fulla muggar och vinden blåste i håret...för det var LJUST (av gatlampor) och staden var MIN igen :P

Störtlöjligt :P......................(kom ihåg att köpa vitlök ikväll!!!)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics