fredag 15 april 2011

Jag vet inte...

..vad som hände igår när jag var ute :O

Jag började skriva inlägget på telefonen och mådde okej men efter typ 2 rader kom typ svimmingskänslor och alla muskler typ slutade samarbeta.

Det kom skittvärt :O
Morsan trodde det var lågt blodsocker. Men vaffan...då brukar jag bli grinig eller så..inte tro att jag skall sägna ner på gatan. Det är ju inte överdrivet mycket folk ute kl 23.30 en torsdagskväll i Svartbäcken.

Det tog väl nån halvtimme lite drygt innan jag orkade ens gå och lägga mig (låg på soffan) STÖRT!!! Jag är inte en sån som brukar drabbas av sånt här.
Det var ju rena rama 1700-tals hovdamfjollerianfallet :P

Happ...

Nu sitter jag och dricker vatten (för jag MÅSTE sluta med cola...iaf på vardagarna) och äter jordgubbar. Min pappa köper färska bär åt mig hela säsongen -VARJE DAG!! Det är så gulligt. Han har gjort det i flera år nu. Idag fick jag två stora kartonger jordgubbar så det är ju bäst att mumsa på innan dom blir dåliga :) stora goda med lite tuggmotstånd från spanien. Aj lööv them.
Han brukar köpa blåbär och bigaråer också...mmmmmmm!!!!!!

Nä men ióm man skall ta och skicka iväg redovisningen då...

Hej på ett tag

1 kommentar:

tove sa...

sådär har jag också haft,helt svag, yr och svimfärdig, bara sådär, skitläbbigt. Är väl nån slags signal till kroppen.Jag dricker apdåligt om dagarna, kanske är det.. eller nåt. puss

 
Web Analytics