lördag 23 april 2011

Smärta

Jag har inte krattat sen i höstas...min kropp...min arma lilla kropp...det gör oooont. Mina latsar brinner. Jag har ju typ inga latsar...det jag har är små förhistoriska utvecklinsstadier till latsar...och nu idag..så hoppade dom ca 1 miljon år fram i utvecklingen på vägen till att bli stora feta saftiga muskler.

Mitt ex hade latsar som var det stördaste jag har sett någonsin...och jag är inte så impad av muskler annars. Men han sade lugnt bara...stoppa in armen i armhålan...s.en tryckte han ihop sin arm mot sin kropp och spände latsen...att säga att jag dog är ett understatement...jag kände hur mitt radius-ben böjdes och var påväg att delas i två :O den grabben skulle kunna jobba på en nötknäckar fabrik med sina armhålor haha :P

Och om jag fortsätter jobba i trädgårdar så kanske jag också kan bli nötknäpp(!)are :P

Jag tål verkligen inte träningsvärk...jag blir så gnällig...det känns som när jag har influensa...musklerna brinner. Alla känner väl olika antar jag. För mig är det iaf mycket otrevligt :P

Jag bestämde mig för att kratta i bikini så jag kunde sola OCH göra nytta och vilket bra beslut det var :) OCH jag fick inte ett enda myggbett :D!!!

Jag gnäller alltid att jag inte vill gå till komposthögen (den är ca 6 meter lång och iaf 150cm hög) och lämna löven för jag är skraj för ormar. Morsan säger, som med alla andra fobier jag har (spindlar och mygg) att det inte finns några ormar där. Så jag tänkte att jag skulle utmana min fobi idag och klampade rakt upp på toppen och drog upp presenningsjointen med löv och skulle tömma när det glider en blank kropp preciiiiiiiiiiiiiiiiis bredvid mig.

Jag lägger av ett illvrål som nog hördes hela vägen till Östervåla och KAN inte röra fötterna. Jag låter som en 5-åring: mamamamamamamamamamamamamamamormormormormormrormrormrormdetärenfakkingjävlaormhärmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Men som medallt annat så tycker mamma att det är halvintressant och fortsätter med räfsandet. Jag tvingas titta närmare och ser att det är en KOPPARORM...

MEN ÄNDÅ!!!!!!!!!!!!!!!1111one

Fatta om det hade varit en huggis.

Tror kopparormen blev räddare än jag blev iof (but that is beside the friggin point)...resten av lassen som skulle dumpas så fick mamma vara den som gick upp och drog upp lasset på högen. Hon kan gott stå där med sina icke existerande ormar :P

Jag vill ha morfin.

Och Harry fick fästingar såklart. Jag har bara lokaliserat EN men jag bara känner det på mig att det sitter nån liten äcklig jävel i pälsen och bara väntar på att få hugga in. Imorrn åker hans päls av...han får behålla mohikanen den här gången igen...det var så roligt när folk skulle gissa ras på honom på stan.

"ja du har helt rätt (ditt inavlade cp) ja det syns ju tydligt som du säger att han är en minityr Rhodesian Ridgeback (suck)...ja dom är rätt så ovanliga här i Sverige (DU är rätt ovanlig också...hoppas jag)...nej miniatyrerna har pälsen RÄTTvänd eftersom dom är just miniatyr...mm ja...(so long fuckbrain)"

Man blir mörkrädd...har folk inte fattat vad man kan göra med en klippmaskin?

Jag pantade lite burkar och flaskor idag...det uppgick till den blygsamma summan av 257 kronor...*DOH* måste göra det lite oftare :P det är så otroligt tråkigt att panta burkar.

Nä nu skall jag vältra ut mig i soffan och kolla tvserier som jag spelat in.

Mikaela ringde mig idag och jag trodde DIREKT att det var dags att åka till BB (jag är deras BB-skjutsarmänniska). Men det var inte dags :P...det var bra för jag var halvvägs till landet vid det laget.

Nämen soffan...jag har samma kroppshållning som mormor och hon har en kotkompression och är snart 86....

I feel so sexy :P

But on the plus side...JAG KAN HA MASSA KLÄDER OCH ALLA MINA TOKSMALKLÄDER ÄR FÖRSTORA :D :D

Ps...nu får fan kyrkjäveln ta och ge sig...dom har ringt i klockorna längre än vad kurdjävlarna tutar i sina bilar när nån har gift sig...klockan är ju för fan mitt i natten HÅLL KÄFTEN!!!

Pss....nu har dom ringt i 10 minuter...det är fan inte okej!!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics