söndag 10 april 2011

Vilken dag :)

Mmmm jag har haft en skitfin dag :D

Jag sov tills jag ville vakna och kände mig glad och utvilad.

Sen gick jag upp och åt bacon (nu snackar vi en liten remsa), korv (en halv) och ett ägg (ett helt :P). Det funkade hur bra som helst. Sen gick jag och monstret på en liten promenad.

Efter det åkte jag och handlade en massa bilrengöringsgrejjor för jag skulle åka till Jeanette och tvätat bilen med deras slang.

Jag vill bo i hus på landet!!!

Så jag slet med bilen i över 2 timmar. Först dammsög jag och rtorkade sätena (lerig hund och skinnklädsel är inte så bra som jag tänkte...hund i bur i fortsättningen..helst inte i bilen öht).
Hundhår ÖVERALLT! Tänker rekonda den och börja om på nytt men nu är det ganska fint iaf :P

Köpte ett rengöringsmedel som var så jävla fläshigt utanpå flaskan. Innuti var det rena jävla nivean. Bilen blev helt fakking flammig och äcklig och fet (tror det var inbyggt vax även om det inte stog något om det). Tur att jag köpte två svampar med schampoo i också.
Det var bara att tvätta om den 2 ggr innan den såg ut som folk igen :P

Efter det ville mamma fika hos mormor så jag åkte dit. Mysigt och sen ville dom kolla på film hos bror. Dom ville ha med mig men det funkar aldrig :P och jag orkar inte enegagera mig så jag åkte hem.

Jeanette fick hårspatt och ville absolut trixa med sitt hår så jag avfärgade dom mörka partierna på längderna i hennes hår och sen tonade vi det i en kopparrödorange färg för hon ville ha det. Det blev bra :O (ja jag är förvånad) JAG gjorde en avfärgning :O baserat på vad jag ser tjejerna göra och det funkade :D (tack brudar ;))

Vi lade 3% blekning på dom mörka partierna i folieslingor och sen lite mer på fri hand.
Tillslut hade håret en riktigt jämn bra färg som utgångsläge och då lade vi på en toningsblandning med 7/43 och 8/43 (har jag för mig :P) och lite annat smått och gott (kan ha lagt i lite 88/43 :P) och det blev den färg som hon ville ha.
Lite Brazilian Blowout på topparna sen så blir det kanon :)

Sen åkte vi hem till henne och rejsade bilarna på vägen. Det började redan i mitt garage när jag ville göra biljaktsgnissel och varvade motorn för att skoja med Jeanette. Sen utlöstes nån jävla cp-reaktion hos oss båda och vi började smårejsa genom stan. Inget olagligt men vi körde bredvid varndra och blängde genom bilrutorna och stod vid rödljus och varvade motorerna haha.

Sista sträckan mot Jeanettes område är ganska dött och man kan köra två olika vägar och vi valde varsin och gasade helvete för att hinna först där vägen går ihop igen. Hahahah jag hann först och vrålade som en hormonstinn gorillahane som just fått vittring (eller skall vi säga fittring haha) på brunstig hona. Sen körde jag mitt i vägen framför Jeanette hela vägen så hon inte kunde köra om mig haha ;) när vi kom fram var vi som speedade hyenor som kacklade och skrattade omvartannat när vi skulle förklara för hennes man Micke :p

Det är en väldig tur att vi är så pass mogna för vår ålder (hon är 77a och jag är 79a :P). Det var en riktig såndär "sista natten med gänget känsla" när det pirrar i hela kroppen och man bara har kul och dampar och släpper loss. Sooooommarnatt!!

Nu är det några äckliga ungdomar som håller låda på en balkong. Det är såhär man vet att man blir gammal...man stör sig på "ungdomar"
Men jag hör nån jävlamålbrottsapa bröla på och låta som jag vet inte vad.
Klockan är fan 01.00...sånt stör mig. Man kan inte sitta på en gård som är helt omsluten av lägenheter och bröla ett på natten. Det blir basebollträ snart. Jag skiter i om jag är vaken ändå. Jag vill inte höra deras bröl genom rutorna ändå. Man hör bara vissa toner och det låter som nått jävla grottmongo som lär sig sjunga.
Jag har redan bett en gång snällt. Inte att dom skall sluta festa för det är väl kul men dra fan ner på pratvolymen utomhus. Dom har toalettpapprat hela trapphuset. Orka vara skitunge.

Mmm hus på landet var det ja.

Vem vill bo med mig på landet *inställsamt leende*

PS: oh no u didnt...nu ställde sig en av dom vid loftgångsstaketet och pissade så det skvalade ner på gården där folk bor och har sina altaner från 5e våningen.
Nu slår jag fullständig jackpot på pensiopoäng och ringde störningsjouren. Fuck you runkpissare talk to the väktare hähähä.
Dom härjar på däruppe fortfarande. Hoppas dom får en riktig jävla propp.
Pissa inte på mitt hus och verkligen inte 20 cm från min fakking balkong. Dom som bor där nere på gården har ju möbler och saker utanför sin dörr. Skall han pissa fritt fall på deras saker för han är för full och ointresserad av var han ens befinner sig för att bry sig?
Äckliga ungjävel. Tror han att hans äckliga piss försvinner bara för att det faller 20 meter neråt? Toan i lägenheten är FEM meter bort...gå dit ditt äckliga as. Hatar sån skit...någon bor här (vaktisen är faktiskt en skitschysst kille och förtjänar inte att behöva ta hand om sån skit heller. JAG respekterar fan honom och hans jobb), respektera platsen du befinner dig på. Svin!
Usch nu blev jag surare än ett äppelkart i juni.
Nu blev det tyst...och jag lär väl få vodoodockor med nålar i genom brevlådan :P

Godnatt ;)

1 kommentar:

G.alen sa...

Man kan bo alldelens själv i ett hus på landet också ;)

 
Web Analytics