torsdag 14 april 2011

Mmm

Väldoftande killar är bra.

Det måste inte vara...eller SKALL inte vara...att man har badat i Fahrenheit men lite rakvatten eller nån najs deo..som luktar MAN är jävligt nice på en kille.

En riktigt snygg snubbe som jag känner kom just in och gav mig en såndär riktig revbenknäckar grizzlykram. Han luktade asgott och nu känner jag parfymen lite ibland om det kommer en vindpust eller om jag svänger med håret...mmmmm.

Två stora jobb har blivit avbokade pga oförberedda kunder. Men dom bokar om till någon annan gång det är bara tråkigt att man sagt till så många att man är fullbokad och sen sitter man med 4 timmar helt plötsligt.

Jag får väl städa skåpet i mitt rum ist då.

Idag är jag skitnojjig över min mage. Ser den större ut? Tittar hela tiden och känner mig fulare än nånsin...fast det gjorde jag innan mammas brillianta kommentar också.

Dom utvärderar mig som nån jävla kossa på en marknad. "jaha nu har hon ju opererat sig...går hon ner enligt studiernas riktlinjer? Gör hon rätt...vi måste nog kontrollera..hon är ju bara 32...vi säger något avskräckande...DET funkar nog...då skräms hon till rätt beteende"

Fast...det har ju inte funkat hittills. Det har faktiskt haft motsatt effekt.

Var inte så kroppsfixerad...det har jag fått höra hela min uppväxt. Men jag har alltid fått kommentarer när man försöker hålla huvudet högt och intala sig själv att man bara inbillar sig att man ser fet ut eller är ful....DÅ...när man minst förväntar sig få höra det...så kommer kommentaren som en käftsmäll.

Jag hade på mig en blommig klänning igår...som jag visserligen hade haft när jag var kraftigare också...men nu hade jag den med ett skärp i midjan och en jeansjacka som jag inte haft sen 2005. Då skulle hon kunan säga: vad fin och vårig du ser ut gumman.

Men pga hennes rädsla för min fetma och att jag har popcorn och en flaska lightmust i bilen så försöker hon skrämma mig...eller så tyckte hon verkligen så...att jag blivit "mer svullen". Sen när liksom? Sen jag vägde 107 kg? Knappast.
Så varför?
När det är hon som har sagt att jag är för kroppsfixerad bla bla.

Här...stå på den här mattan...nu rycker jag undan den under dina fötter!
Hon fattade inte varför jag blev arg. Jag vrålade att hon kunde ta sig i brasan och körde därifrån med skrikande däck. Vad gjorde hon? Hon fnittrade och såg ut som "oj nu har jag sagt något som var klantigt men det var lika bra att JAG sade det".

Har JAG yttrat mig om hennes lilla cylinderformade kropp? Hennes bakdel som är som en SUV och dom små korviga armarna? Nej...för hon är ensam, har taskig självbild och man gör inte så.

Hur svårt är det att fatta?

Tycker hon verkligen att jag har blivit tjockare? Gud vad det stör mig.
-17kg på 5 månader. Vad mer vill dom??
Jo jag skall träna mer, vara hurtigare, träna hunden, städa hemmet, UMGÅS med familjen (för det känns ju aktuellt...eller inte), jobba, gymma, promenera, ta emot 65000 samtal från dom varje dag, visa intresse för deras liv och lyssna på deras jobbgrejjer....nu avbryter jag mig själv här...men FUCK OFF!!!

Nu är det nej till allt.
Ring inte och stör!
Nej jag vill inte komma på middag på söndag med gaggiga distanta släktingar. Jag skiter i vilken maaaakalöst inressant släktforkning dom har gjort eller vilka styrelser dom sitter i. SNARK!!!!
Nej jag tänker inte komma till lillebror på filmkväll.
Nej..nej nej nej..............NEJ!!!!

Jag skall stänga av luren ikväll och gå hem och pyssla. Byta lakan, dammsuga, tvätta, pilla naveln...gå på en promenad.

DUMHUVEN!!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics