lördag 16 april 2011

MANNEN!!!!

Asså ÅSSNA!!! Jag er helt knüllad i mina armar...jevvla åssna :P

Jag har lasrat i 6 timmar rakt av stenhårt. Man koncentrerar sig 170% när man lasrar och matpaus finns det ingen tid för. Jag åt en naturdiet till frulle vid halv 10 och har ätit en halv kanelbulle under tiden.

Nu hinner jag inte äta för Ege fyller år och har fest i Råkkholm så jag måste ränna hem och hämta hunden (som är äcklig och skitig) släng in honom i cäbben, rassla och hämta Bella som är hos sina päron och sen iväg till Älvsjö.

Bella vet att vi har tidspress för festen börjar vid 18 och nu är klockan redan 17.15 och jag sade att jag hämtar henne vid 17.45 (fan vad snea dom kommer bli när dom läser detta och inser att jag planerade in bloggtid hahaha :P).

Men det roliga är att hon inte bad mig komma upp för det hade tagit 600 år för hennes mamma vill veta hur min familj mår..men hon frågar aldrig om hela bunten utan hon nämner alla separat och undrar om dom och sen är det hej och hej då hej och allt däremellan hahah och sen måste jag ta reda på senatse hälsoläget på päronen och då skulle vi ALDRIG komma till Stockholm ;) så hon sade lite smidigt att jag skulle ringa när jag är utanför :P good thinking Batman ;)

Assssssååååååå jag kör på rent adrenalin nu...jag vet inte hur jag kommer känna mig när jag suttit i bilen i en timme....då får dom nog gå in på äldreboendet i närheten och låna en såndär lyftkran för att få ut mig ur bilen.

Armarna börjar skaka lite :P tro det efter att jag hållit munstycket och kunden som bville hoppa av britsen. Sista kunden var underbar men som sagt så tyckte hon att det var obehagligt så då får man ju hålla fast lite så att man inte missar så mycket. Vem fan behöver gymma :P

Det är en underbar vårdag ute och jag har nästan missat hela. Jag känner mig ganska jagad just nu. För mycket åtaganden och saker och ingen tid att styra upp skeppet hemma. Det ser återigen ut som en knarkarkvart.

Jag stog i köket i morse och funderade på att ge bort hunden.
Jag vet inte vad mer jag skall skriva...det var en sån tung tanke att jag nästan skrämde mig själv. Men det är ju inte schysst att ha honom när jag aldrig är hemma. I ren understimulans (gissar jag) har han börjatr markera hemma mot allt som står på golvet (och det är ju en hel del då tyngdlösa möbler inte finns än).

Jag svabbar och har mig men jag står inte ut mer.
När han var valp var det EN sak men nu är det nog. Jag hinner inte styra upp...det går för fort med allt.
Jag behöver tvätta, jag behöver handla mat, laga mat, städa, röja allt, bädda om sängen...men det är kurser med jobbet, det är jobb, det är middagar, det är kompisar och sjuttioelva andra saker som är svåra att säga nej till.

Jag står inte ut!!!

Nästa vecka är det nej till allt och alla. Inte ett projekt inte en timme övertid, inga kvällsbesök ingenting. Jag får fnatt annars. Jag skall damma av min hoj och spendera tid själv. Funderar på att skicka hunden på semester...så jag hinner styra upp saker.
Men inget är ju hans fel liksom. Det är mitt....och som mamma säger...dålig planering (!!!!!!!!!!!!!!!! fan vad hon tjatar om det :P)

Nu planerar jag att dra hem så jag hinner hämta Bella när jag sade att jag skulle va där. Hon är en punktlig brud. Dags för mig att ta efter henne :P

Herrå alla....kanske skriver en trudelutt hemma ikväll. Om jag inte är i total koma då :P

Puss i vårsolen

Inga kommentarer:

 
Web Analytics