fredag 8 april 2011

Snabb stabil (?) och jättejättebra

Jao...BitterTwitter in da hooouse.

Asså...livsstilsskolan. Mmmm.

Hur skall jag förklara det.

Har ni lagt märke till hur kvinnor...äldre kvinnor blir i grupp?
Speciellt om dom inte känner varandra och vill liksom imponera eller lära känna. Speciellt om det finns något man har gemensamt.

Alla pratar med ena ögonbrynet en halv meter högre än det andra, tittar runt för bekräftelse från gruppen hela tiden och försöker få medhåll.

Åh jag kan inte sätta fingret på det.

Men det är typ som när kommuntanterna i växeln går ut på en lite "vajld änd kreijsi" kväll på stan med RESTAURANG och VIIIIN.
Alla blir löjligt fnissiga som skolflickor och slår varandra på armarna när någon säger något fräckt eller "busigt".
Allt eftersom deras stelhet smälter bort med vinet så blir dom högljuddare och högljuddare.
Folk som inte röker annars står utanför med en cigg i ena handen (som alltid är upphöjd onormalt högt för att det skall synas att dom röker) och man ser en MIL bort att dom inte röker annars för dom ser så jävla malliga ut att dom har en cigg i handen: "attan vad jag skall släppa loss ikväll (i mina nya nylonstrumpor och kläderna som jag bara har för speciella tillfällen (som ingen ser under gabardinbrallorna och kärringkavajen som går ner till knäna iaf).

Var var jag nurå :P

Jo just ja. Så var stämningen på kursen. Det var ett antal skånskor där...tro det eller ej och dom hördes KONSTANT. Dom tog över hela rummet. Skåningarna dominerade.
En brud skulle fan berätta om allt från tarmrytmen till varenda mellanmål och tillägga saker var 3e sekund så jag kunde inte låta bli tillslut att sitta och blänga på henne.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt handlade om henne och hennes jävla utläggningar om hur HON lever nu. SHIT BOKA IN ETT PRIVAT FAKKING SAMTAL MED KIRURGEN FÖR FAAN!!!

När jag var redo att mörda henne så avbröt dom för lunch vilket var tur för jag hade inte klarat en minut till av dietistens drönande om matens beståndsdelar.
Hon får mig att tappa aptiten...på livet.

Bara hur hon uttalar orden protein och kycklingfilé, kolhydrater, alkohåååål, mejeriprodukter....alla ord...hon får det att låta som spånplattor från IKEA som skall monteras ihop. Kliniskt och torrt och äckligt.

Alla satt och nöp sig själva i överflödiga huden och och pratade om hur fantastiskt roligt det är att äta kvarg och keso.

Jag satt och funderade på om dom verkligen mådde bra...på riktigt.

Jag har nog en ätstörning fortfarande...visst men jag är iaf lycklig nu.

Dom sitter hemma och ångestvaggar framför en smoothie med bajssmak och undrar om dom VÅGAR prova den. VAD FAN SKALL HÄNDA LIKSOM????? Det är ju inte nån jävla bomb från Libanon...antingen får du diarré eller så får du det inte.

"hur mycket kan man dricka på en gång...jag vågar inte prova"...öööööh...hur långt är ett snöre? Drick ett glas vatten tills det tar emot...DÅ SLUTAR DU DRICKA!!!!!
Helvete!

Och varje gång nån kom med en fråga så utlöstes pladderspärren på där munslappa skånska brudarna med anekdoter från myllan.

Jag må inte ha gått ner 25-35 kg som dom andra men jag lever fullt ut hela tiden och det liv jag lever nu kan jag leva tills jag dör utan att känna att jag är missunnad något alls.

Jag kommer aldrig gå på ett sånt event igen.

Faan vad jag blir trött på dumma människor som inte har käften och hjärnan sammakopplad..eller ens har kännedom om sin egen kropp. Våga prova liksom.
Dom är säkert sånna där som sover med händerna på täcket och aldrig har fått en orgasm i hela sina liv.

En pulserande huvudvärk började gry i mitt huvud. Den fullständigt BLOMMADE ut i all sin prakt när helveteskunden från HADES kom och betedde sig som ett totalt as. Jag försökte porta honom men insåg att det var bättre att zappa honom snabbt på ett par hårstrån (han hade tänkt sig en gratisbehandling...ist fick han sig en utskällning) än att dividera FÖR länge.

Jag skall infoga att jag aldrig har problemmed kunder...kommunikation är a och o. Jag respekterar mina kunder och ser gärna att dom gör detsamma tillbaka. Den här snubben är från en annan galax för jag har aldrig träffat någon så envis och ignorant som han. Personalen som satt och lyssnade var redo att klättra över disken och eskortera honom till närmaste rymdraket.

För första gången förklarade jag för en kund att han inte var välkommen tillbaka. Det var något jag verkligen inte gillade men för mina blodkärl i hjärnan's skull...var jag tvungen att ta det beslutet.
Det är samma person jag skrev om förut som betedde sig illa..om någon tänker att jag har skrivit såhär om någon förut. Same same!
No more though.

För att bli bannad från en skönhetssalong måste man vara rätt så påfrestande. För att bli bannad från MIN salong måste man vara OTROLIGT i SÄRKLASS påfrestande. Jag tål mycket...men the botten was nådd så att säga.

Nu dunkar det ganska friskt i min skalle...och nu tar jag HELG!!! Asså lördag OCH söndag!!! WooooooooooooooooooooooooW (Roxanna :P).

Fridens liljor på er...hoppas er dag var bättre än min! Nu skall jag hem o dränka mina sorger (jag har inga iof) i cola light och stirra på Big Brother och inse att det kunde vara värre (jag hade kunnat dela hus med Rodney).

Herrå

1 kommentar:

tove sa...

HAHAHAHAHA du är bra rolig Shirin. Ja livsstilsskolan var ingen höjdare.. Jag gick tidigare, skyllde på att jag hade långt att åka sen drog jag ner på stan och käkade muffins..

Det konstiga var att alla verkade bli som besatta av mat och bantning efter operationen, jag har blivit helt tvärtom, bryr mig inte ett skit om kalorier och proteiner och annat skit.. Äter vad jag vill när jag vill. Och skånskan kan jag tro är en som jag delade rum med, en riktig PAIN IN THE ASS, Caroline hette hon, drygBerit nummer ett.Ville kväva henne med hennes egna feta vader en gång i minuten, var för svag efter operationen annars hade hon inte levt idag. Och alla präktiga äckel, jag slår vad om att dom äter godis hela tiden men bara vill leka duktiga på mötet.. Plus att alla de andra var überfeta och då är 30 kilo det minsta dom ska ha gått ner på 4 månader.. Ja ja, vi två är grymma iaf och vi lever livet precis som man ska, fyllt med godis och tomt på kesella.. Kyss min vän
/Tove

 
Web Analytics