torsdag 21 april 2011

Nu när alla häxor har stuckit till blåkulla

så tänker jag stanna kvar o ta över världen :P

Idag har jag en liten sväng av ebola i ryggen...tror jag kanske håller på att få ett diskbråck eller nåt.

Faaan det är nån jävla apa på gården utanför som inte fattar det här med bilar och varvar motorn sådär som gamla tanter gör ist för att förlita sig på kopplingen...dom tror att det är effektivare att varva motorn...om dom inte slutar snart kommer jag gå ut på gården slita upp bildörren och dra ut dom i en vattenpöl och hoppa på deras revben och sen backa ut biljäveln som man SKA köra bilen.

Underbart nu är det nå jävla kurdgerilla som är ute och hjälper honom och vrålar "warrawarrawarra...yani han måste ratta höger...jallajalla...vänta....jao" hur svårt kan det vara liksom? Kommer man in så kommer man ut.

SLUTA VARVA MOTORN!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA SEEEEPEEEEE :@

HHAHAHAHAHAHAH YESSSSS nu luktar det bränd växellåda och kommer in rök genom fönstret....hahahahahahah RÄTT ÅT ER!!!! Min mormor hade kunnat göra det där i sömnen och hon suger pung på att köra bil (förlåt mormor men du VET att du gör det själv...bilen kallades inte gräsklipparen pga av motorstorleken lixååm).

Men jag har inga direkta aggressionsproblem tycker jag....*hosthost*

Jag är snabb stabil (?!) och jättejättesnäll :P

Asså...det är massor med saker som stör mig just nu som jag vill skriva om men jag hinner inte tänka på dom för nu är jag ledig i 4 dagar och tänker dra hem från jobbet jao!!!!!!!!!!

Så fuck it all!!!

Glad påsk på er alla kycklingar

Puss på äggulan

Inga kommentarer:

 
Web Analytics