onsdag 13 april 2011

Ehm..

Ursäkta mitt sjukligt juvenila inlägg igår :P

Jag dricker alkohol så att jag blir full kanske en eller två ggr per år och skulle lugnt klara mig utan dom gångerna mä. Men igår föreföll det vara en bra idé trots Jeanettes böner att jag skulle låta bli :P

3 glas marinella och jag var på pikalurven så jag betedde mig som en grottapa.
Jag befann mig även denna gång mycket på golvet. Tydligen ramlar jag ihop på golvet när jag skrattar i kombination med denna dryck.

Jag var lättpåverkad innan operationen och nu är jag ÄNNU mer lättpåverkad. Det är lite faschinerande eftersom jag inte söp mig igenom mina tonår och experimenterade med alkohol då.

Men jag bestämde mig igår att jag inte dricker mer nu. Visst ett glas vin ibland om man är på en fest eller får nån fördrink. Men annars trivs jag bättre nykter.

Jag skrämde tydligen skiten ur Jeanette igår för hon lade benen på ryggen och stack hem och kollade på Big Brother utan mitt berusade sällskap.
För mycket kroppskontakt och okontrollerat beteende tror jag. Hon gillar inte kroppskontakt (inte under okontrollerade former iaf) och jag är hennes "nyktra kompis" annars (hon tycker om den egenskapen).

Så ingen mer fjortisfylla nu :P det gör mig ingenting. Jag gillar inte ens att bli full...men jag sätter det ogillandet åt sidan emellanåt om jag känner att jag vill balla ur lite efter en stressig period eller så. Men det finns så många andra sätt att göra det på.

Men orange i håret blev hon. Både uppe och nere haha. Hon ville experimentera och jag tyckte det var kul. Hon köpte sina egna färger och vi trixade efter jobbet eftersom dom andra ändå skulle vara kvar och göra sitt.

Nu skall jag jobba lite.

Kram o så

2 kommentarer:

Stor Arvid sa...

HON ville experimentera lite.....haha...tillåt mig skratta...men om jag inte minns fel (jag som var nykter) så sa en viss Shirin att jag hade inget val...jag var tvungen att färga allt hår så att jag kunde säga att jag är naturligt orange hårig...;) och JA!!! du skrämde skiten ur mig...du jagade mig ju för fan upp på stora torget...springandes med händerna i dina jeans så du höll på att slå på näsan när som helst....;)
Jag ser helst att du fortsätter att vara min nyktra kompis för som du redan vet.....så var jag tvungen att ta 14 atarax och ändå låg jag i Arvids spjälsäng och gungade i fosterställning hela natten......

Love Love Love.....

BitterTwitter sa...

meh jag menar ju din hårfärg på huvudet...det var experimentet!! Fetthåren var min idé :D

 
Web Analytics