söndag 3 april 2011

PMS

Det måste vara det som spökar. Indianerna skall ju komam när som helst så det är väl därför livslusten dalat något idag :P

äh jag har fortfarande inget att tillföra världen känns det som.

Pappa ringer helt hysteriskt mycket tycker jag och är så jävla inställsam. Han har aldrig varit så intresserad av vad jag har för mig och lyssnat på vad jag svarar som nu. Synd att jag inte har så mycket roligt att berätta för honom när jag äntligen har hans uppmärksamhet.

Min mage har tagit stryk av veckans stress och kajkade ihop idag. Fick åka hem från Gränby innan jag ens hade tagit mig till kassan på H&M. Sen blev det fosterställning i badrummet ett tag innan jag slocknade i sängen på eftermiddagen. Lyckat! Inte.

Efter det ville jag sova hela natten men det hade ju varit trist så jag åkte till Jeanette och Micke för att glo på Big Brother. Transan åkte ut och det tyckte jag var bra för hon och lilla chokladbollen hade börjat bli lite kattiga och det är för litet utrymme för sån skit!

Jag vill att Peter, Gurkan, Simon och Martin skall vinna ihop. Tillsammans är dom en perfekt kille tycker jag.

Patrik är konstig, Christian eller vad han heter...räkan..är lite...för..omogen eller nåt, Annie är som något ur en Stephen King roman, Sara är jättesöööt och go men har för lite stand out för att vinna tycker jag, Rodney...behöver jag ens kommentera? Jag gör det ändå :P det är som att se min lillebrors värsta drag i kubik fyyyyyy. Katerina...högljudd, lite jobbig...men har hjärtat på rätt ställe. Chokladbollen (Sonia)...plussa ihop Rodney och Christians betyg och resultatet blir...bye bye; Den nya bruden...madrassen...lite för konstig..som patrik..säger en sak men kommer göra en annan- gillart inte.

Tycker att det är intressant att se hur folk funkar under press etc. Skulle nog gärna vara med i BB för att se hur jag själv skulle vara.

Nä men man kanske skall rulla ihop sig som Harry..tíll en liten kringla och hoppas att morgondagen känns lättare.

Vill förtydliga att när jag skriver ensam så menar jag inte utan vänner. För jag uppskattar er alla så mycket. Jag menar utan kärlek från en kille.
Emellanåt går det bra...men det finns stunder så man nästan går sönder av brist på...allt som hör kärleken till.

Jag är inte så inställd på att tokflytta ihop med någon eller så..jag vill bara känna något och få det tillbaka.

Men det är för mycket tydligen.

Godnatt

Inga kommentarer:

 
Web Analytics