lördag 2 april 2011

Tjött flicka

Är uppe alldelles försent på kvällarna...mååååset sluta med det!

MEN, jag har gjort klart och mailat iväg inventeringen aaaaaaaaaaaaaaaaaah. ÄNTLIGEN. Den där jävla inventeringen har dödat mig!!! Så skönt!!! Nu är det bara 8 månader kvar till nästa :P

SEN, har jag gått ner mer i vikt...eller skall vi säga volym först och främst.
Jag har förstora kläder i min garderob :O
Förstora kläder kan vara lika irriterande som försmå tydligen...bara att jag aldrig upplevt förstora kläder förut..någonsin.

Jag köpte ett gäng klänningar på H&M som var skitfina. Figursydda och grejjer. Dom har alltid suttit på gränsen till att gå sönder. Härromdagen provade jag en och tänkte ha på jobbet. Den såg helt fel ut :O
Midjan dinglade runt magen ist för att sitta tajt och ärmarna var så stora att BH'n syntes under armarna. WTF :P

Jag provade även ett par svarta byxor som jag kanske haft EN gång när jag var 22. För 2 veckor sen fick jag INTE igen dom..nu går det kalasbra och dom sitter redan förstort i rumpan.

Brösten börjar minska lite nu och få lite snyggare form faktiskt. Jag trodde jag skulle bli helt knäckt men jag gillade inte dom när jag var större för totalintrycket blev alldelles för svullet.
Nu är dom lite näpnare.

Jag trivs så bra att väga mindre. Det är JAG!!!!

Ni kanske undrar om pappa....

Jag har tappat respekten för båda mina föräldrar ganska mycket. Iallafall den där blinda respekten som dom så gärna önskar att jag hade...som jag hade alldelles för länge.

Nu är det mitt race som gäller.

Jag skall göra mitt yttersta för att salongerna skall priorieteras ekonomiskt och börja underifrån att förbereda mig på att ta över. När dagen kommer skall jag vara 100% redo. Jag kommer att börja med att kräva att få göra löneuträkningarna som ett första steg.

Jag krävde även att få en dag i veckan ledigt ist för löneförhöjning :P DET skall bli skönt. Man kan ju variera dagen lite efter personal och kunder..men jag behöver lite mer tid som inte är jobb. Pappa ringer ju varje kväll och 176ggr under arbetstid och tjötar pengar etc. Jag behöver egen tid.

När jag sköter den här firman kan jag styra mer över sånna saker så man kan flexa lättare men som det är nu blir det en dag i veckan.
Nog om det.

Efter jobbet skall jag åka förbi mormånen en sväng. Har inte talat, sett eller något med henne på en vecka :O jag har bara inte hunnit. Så en liten visit där och sen hem till soffan. GUD så skönt det skall bli.

Jag skojar inte när jag säger att jag inte suttit hemma mer än 1 kväll på hela veckan...och då hade jag gäster. Jag är helt slut!

Mamma hintade att hon ville komma men jag har ingen lust med familj alls. Jag skall titta på mina program jag har spelat in och bara njuta av lugnet med en stor fet kall cola light-flaska på kylning och en skål popcorn. OH YEAH!!

Sen skall jag sitta och nörda spotify halva natten! Sen skall jag sova tills jag vaknar..AV MIG SJÄLV!! Inte av mamma, inte av mobilen, inte av NÅGOT! Jag skall sova precis så länge eller kort som jag vill skööönt!

En varm karl i sängen på det så är saken biff...men man kanske inte kan fåallt på en gång :P

Nu skall jag hem.

Pössa

Inga kommentarer:

 
Web Analytics