fredag 6 augusti 2010

2/7-98 Tågluffskrönikan del 2

Nu sitter jag på havet! Ligger, i hytten, på golvet, rättare sagt.
Klockan 11 i morse gick båten från Göteborg och vi höll på att inte komma ombord. Emmas pappas bil var 1.92m och den fick bara vara 1.85m!!! Men efter ett tag lirkade han av takräcket och bilen blev 1.875m vilket dom godtog! Annars hade vi fått betala 1400 kr tillägg.

Emm, Lisa (emmas lillasyster) och jag har handlat på taxfree och ätit lunch på Jolly Roger samt spelat bingo (!??). Vi får väl se vad kvällen innehåller för underhållning. Jag tror det var ett Tjeckiskt dansband eller nåt sånt.

Nu är klockan 17 och vi sitter i hytten och relalalaxar. Naturligtvis glömde jag mina böcker i bilen så jag får skriva dagbok istället. Middagen blir 20.45 för det var fullt innan.

(senare samma kväll)

BLÄ! Jag spyr som en hund. Jävla båt. Jag skall aldrig mer i helamitt jävla liv åka båt. NEVER! Hur kan så mycket gegga komma ur lilla mig (jag var liten på den tiden) som inte ätit på ca 8 timmar. Hu. Hoppas att det är slut nu. Jag orkar inte mer...jag har nog ärvt pappas sjösjuketendens..usch nu är det dags igen...

(senare)
Jag har stått uppe på däck i minst en och en halv timme för jag mådde illa. Vädret är inte direkt gynnsamt, skyhöga vågor och regn och typ 10 grader. Nu klarara jag inte att skriva mer..jag måste spy.
// sjösjuk Bittertwitter 1998

Inga kommentarer:

 
Web Analytics