söndag 15 augusti 2010

jag har sagt det förr och jag säger det igen...jag älskar raggare :D

Vars är alla BURKLETAMONGON nu när dom verkligen kan "tjäna" storkovan :P hähä

Det var American Carshow (ACS) igår kväll och raggarsnubbarna sprider fler ölburkar kring sig än jag sprider hårsnoddar och spännen :P men man måste fan älska dom.

Jag tycker dom är sååå charmiga. Dom drar runt i sina skinnvästar (här gör jag ett undantag för skinnvästar...jag känner inte samma ömhet för dom MC-burna skinnvästarna tyvärr :P) men dom här är så bonnlurkigt sköna. Jag menar vem har skinnväst, tshirt, handlebarmustasch och backslick kombinerat med vita tubsockor och svarta träskor om inte raggare :D heheh...åsås mobilen på bältet. Fast det är kanske den äldre generationen :p men dock!

MC-skinnvästarna har ju komplex och vill se hårda ut...det är inte samma sak. Det slutar med att dom ser bajsnödiga ut i stället (no offence grabbar hehehe...*nervös*)

Man vet alltid att ACS börjar dagen efter när raggarbilarna inte längre får plats på raggartorget utan deras underbara mullrande V8or fyller stadens gator överallt. Var 5e meter är det en jävel som har kokat ihop haha och 3 andra har stannat för att hjälpa dom att mecka medan brudarna har konferens med sina cigg några meter bort :)

Sen får dom sprutt på aset och kan mullra vidare. Oftast har dom sitt surroundsound system från vardagsrummet hemma i Fjugesta :P inkopplat och uppsurrat på cabben så att alla kan ta del av Eddie Meduzas underbara texter hehehe. Man skall inte diskriminera så dom har en volym så att även marsmänniskorna kan ta det av musiken som liras. Det är alltid toppenväder när det är ACS...iaf vad jag minns.

Jag står som ett jävla fån och bara ler när dom kör förbi, den ena bilen tyngre lastad än den andra. Grabbarna ser ut som dom just ahr hoppat ur "Cotton Eye Joe" videon eller Porkys och ylar av lycka att få supa skallen av sig.

Igår såg jag en Chevrolet Chevelle Cab (min drömbil) som innehöll (utöver ljudsystemet :P) ca 12 personer haha..jag vetefan hur dom fortfarande rullade..och alla stog och hoppade så bilen rörde sig frammåt som en såndär rap-mobile som studsar fram. Dom var så jävla glada att jag satt i min egna lilla töntcab från Tyskland och bara log fråpn öra till öra medan tanten och farbrorn i sin MÖRKGRÖNA Skoda, bredvid mig vid rödljusen, skakade på huvudet i avsmak hahaha.

Men jag älskart!!!

Så...medan lilla burkletamongot sitter hemma och kultiverar sina skäggstrån (hon som ALLTID brukar ragga på mig) så blåser ölburkarna omkring på Kungsgatan som vilsna dollarsedlar hehe :P
Synd att dom inte har varsitt typ "evenemangs-schema" när Uppsala fylls av fyllon...så dom kan organsiera sitt burkletande :P

Jaaaa...jag kan göra en god gärning...jag kan bli burkletamongorepresentant (fan det ordet skulle man haft i skolan när man lekte hänga gubbe på roliga timmen :P).

Eftersom jag har en salong och får reda på alla evenmang i stan innan...så kan jag ha en telefonlista och ringa alla burkletamongon och ge dom områden så det inte blir bitchfights över burkarna. hahaahahaah.

Som det är nu står dom ju och lurar på varandra i varenda gathörn...slänger man NÅGONTING alls inne i stan så hinner man knappt släppa grejjen innan ett burkletamongo har slitit det ur handen på en och besviket tittat en i ögonen för man kunde inte panta en glasskladdig servett :P

Detta FAST vår påhitta kommun har satt upp "pantträd" bredid alla soptunnor som folk skall lägga sina burkar o flaskor i så mongona skall ha det lite lättare och vi slipper titta på deras polyesterklädda rumpor i vädret när dom rafsar genom soporna.

Och nej...innan någon tror att jag är en överklassfi**a från helvetet...ingen av dessa människor är hemlösa...dom bor i lika fina lägenheter som jag och har det gött men har gett sig faen på att ta vara på slösade resurser. Och fair play to them ;)!!! Men när det blir blodigt territorialkrig om folks gamla spottiga colaburkar...så är det fan lite knepo. :P

Nu skall jag intaga soffläge för idag mina vänner har jag träningsvärk och det är skitskönt. Löparträningsvärk är fan så mycket skönare än "lyftaskrotträningsvärk" som är en stum hemsk smärta...det här är en mer DYYYYNAAAMISK värk :P

Jag är ju fan inte riktigt normal :P så jag slutar här...

Puss på dynamiken

Inga kommentarer:

 
Web Analytics