torsdag 26 augusti 2010

Shit vilken dag...

Det har verkligen rusat på i 180 från det jag gick ur sängen.

Jag har sovit sjukt bra dom sista 2 nätterna. Så jäkla skönt att den här jäkla kvalmiga värmen har brutits och det är svalt igen. Jag sover bäst med någon form av tyngd på mig (det låter konstigt men jag menar ett tungt täcke...nån liten filt/ ett lakan är inte lika skönt) och i sommar har jag sovit utan ngt alls och det är inte alls lika bra). Så nu har jag legat med täcket upp till näsan och kurat två nätter i rad och njutit av att inte dö i svettattacker och vakna med blött hår.

Nu verkar säsongen har kommit igång på riktigt. Folk har fått lön och vi har jobbat som galningar både igår och idag. Min handled är pajko av den monotona rörelsen av lasern...FUCK....man får inte ta kortisonsprutor så ofta va? Måste kolla upp..jag känner behovet komma igen :(

Vi har Dalle hos oss ofta nu och jag älskar varenda sekund av det. Hon är en underbar hjälp i salongen. Gulliga fina du!!

Jag har varit totalt fullbokad hela dagen och när allt var som värst kom 3 av våra försäljare på samma gång och ville veta vad vi behövde....jag fick nästan psykbryt men dte var kul för jag hade inte tid med krusiduller så jag tvingade till mig sjukt bra rabatter :D på saker vi behövde och totaldissade saker som en av dom gärna lurar på oss annars.

"Men vi har ju kampaaanj på den"...ja men jag kanske inte vill ha ett jävla hästlager med skit jag inte behöver bara för att du skall komma upp i dina säljkvoter...sen skiter jag i att jag får 24 på köpet..jag behöver dom inte!!

Pfft...han kan vara riktigt irriterande...och det värsta är att han fortsätter fast jag har sagt att jag inte blir impad av kampanjer. Behöver jag något så köper jag det...är det kampanj på det så ännu bättre men man måste ju inte handla bara för att det är "rea"....han måste tro jag är född igår eller som kvinnor i allmänhet :P "ja men jag TJÄNAR 24 om jag köper 36" (det spelar ju absoluuut ingen roll att jag kanske bara säljer 3 i månaden...man får ju 24 gratis!!!!! :P) *DOH*

Min pappa kan vara sån...som en kärring ;)...men nu är det nya vindar..inga jävla lager som tar 3 år att sälja ut...produkter har bästför datum dom med. Vi skall ha färska krejjer!!

Uhm...annars då. Jag har inte sprungit mera :( jag tyckte om det men jag har ingen energi den här veckan. Alla tjejerna har blivit förkylda och jag tror det är samma som jag har haft i typ en vecka nu. Så nu har jag fixat sp hela jobbet knaprar Esberitox TJOHO :)

Imorrn kommer exets systerdotter och hennes kille till mig från Örebro. Dom tycker att det är lite kul att åka själva (dom är typ 16?). Dom är förlovade och så söta!
Tänkte dom skall få mitt rum för jag har en 180-säng så kan jag ta mormors gamla rum där jag har en 120-säng (som är skönast i universum).

Dom har bett om att få ha kräftskiva med mig hehe. Sött! Så jag lär åka o handla ikväll. Dom atr med lite asätare men jag köper nog ett paket till och lite sånt där tjaffs runtomkring :P

På lördagen jobbar jag och dom får muppa runt på stan och sen skall vi på Kinabuffé för det tycker dom är kul. På söndagen blir det väl en sväng till Stockholm och sen tillbaka till Örebro. Dom har velat göra det här så länge nu så jag hoppas dom inte blir besvikna :S tycker att det är lite gulligt att två 16 åringar vill åka o hälsa på en 31 årig kärring som brukade va tillsammans med deras farbror :P

Sen blri det tjejkväll nästa vecka med gymnasiebrudarna. Alla har ju typ fått barn eller har bullar i ugnen så vi har det hos mig för jag har bäst utrymme för barnvagnar, magar och gud vet vad ;) skall bli jättekul!!

Mormor verkar ha det bra i sin lägenhet. Hon kvittrar i telefonen när man ringer...och låter precis som förr. Undrar om hon är förbättrad elel rom jag bara inte ser hur dement hon är lika ofta nu? Tyckte hon var mycket mer förvirrad när hon bodde hos mig...kanske det var för att hon visste att jag skulle kunan genomskåda henne när jag kom hem från jobbet...dubbelkolla vad hon sade tex. Nu är hon ju herre på täppan lite mer. Hur som helst är det bra!

Nu kom min lilla mamma så jag skall prata lite med henne. Lillebjoj åkte till Turkland imorse...med en TJEJ!!! Hahah men dom är bara "kooompisar" ( han ommer bli jättearg när han läser detta :P men han "läser ju inte" min blogg :P det återstår att se.

Pussis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics