fredag 20 augusti 2010

Phew..

Nu är det som vanligt igen. Bra. Gillar inte olösta situationer. :P

Ämnesbyte!

Bella jag är frisk...iaf i kroppen..huvudet är en heelt annan sak ;) så avboka mig inte :P
Här skall brunchas!!

Jag sitter o planerar en massa smarriga smårätter man kan göra :) Emma, Ege, Bella och Lina kommer på brunch hos mig på söndag. Det skall bli jättekul. Jag skall LAGA saker. Jag skall göra hemmagjord lemoncurd...fast för din skull Bella skall jag göra lemonarab :P hahaha
Seeen velar jag om jag skall göra amerikanska pannkakor, svenne pannkakor eller våfflor...ni får gärna säga vad ni vill ha. Sen lite bacon o äggröratjofräs. Scones och nybakat bröd och ostar och marmelader och sen lite smooooothies och juicer + kaffe och skit.

Vad tror ni om det? Om dom är snälla kan dom få lite grönsaker och vattenmelon till det också.
Jag har tillochmed amerikansk pannkakssirap...Ege och jag kommer slåss om den!! Hehe.

Annars har jag väl inga större planer inför helgen. Slappa!

Mormors hemtjänst har ringt idag för att säga att hon vill inte ha nattbesöken.
Jäkla käring! Jag sade till hemtjänsten att dom skall skita i vad hon säger men det vågar dom inte så vi kom överens om att jag skall ta det med mormor så får dom ringa mig när hon vägrar göra saker som vi har gjort upp.

CPTANT!!!

Om hon ramlar 5 i elva på kvällen så skall hon då alltså ligga där med sin brutna höft och epilepsianfall till klockan halv tio på morgonen efter?
Hon skrattar bara om jag säger så. Men hon kan skratta bäst hon vill...isfall kan hon bo på ett hem...så får vi se vem som skrattar sist!

Nu kom Emma och jag måste göra färdigt för att stänga.

Vi skall ha myskväll!! Och nu skall jag skriva ett smuldegsrecept till Dalle. Alla mina flickor jag älskar är här i krokarna :)

Puss o så

Inga kommentarer:

 
Web Analytics