tisdag 3 augusti 2010

Tvångslarm

Varför finns dom??
Jag hatar dom.

Jag älskar att saker har funktionen larm inbyggd om man vill använda den men att tvinga på folk larm är fan inte okej alltså.

Vi har en torktumlare i salongen som tar en liten konstpaus mellan varje moment o torkprocessen genom att larma. Larmet är ett litet piffigt piggt kvitter som säkert är mysigt i hemmiljö men på en salong där allt går i 180...eller skall se ut som det går i 80 men bakom kulisserna går det i 180 (telefonen ringer måste hinna *twillitwillikvitterkvitter*, en kund vill betala måste hinna *twillitwillikvitterkvitter*, en annan vill köpa en produkt men vet inte vilken och vill ha hjälp *twilllitwillikvitterkvitterfuckinjävlalarm*

Den ger sig aldrig. Och är behållaern full med vatten då är det oavbrutet twiililililililililililililililililaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhjagblirgalen*
Det är likosm inte alltid man har lyxen att kunan springa och stänga av fanskapet eller återstarta den JUST när den behagar kvittra.

Nu är det ju efter stängning och jag sitter på mitt kontor och mumsar på en välförtjänt mjukglass. Torktumlaren har stört mig i säkert 20 minuter men jag är så dum i huvudet att jag vägrar gå upp och stänga av den. Jag sitter och nästan fradgar mellan glasslurparna för jag vill inte höra det där ljudet men jag är för envis för att gå upp bara för att torktumlaren VILL att jag skall göra det.
Kvinnlig logik på hög nivå :P

Samma sak är det med moderna bilar. Fanskapen har en inbyggd sensor som plingar tills du har satt på dig säkerhetsbältet!!! Tänk om jag inte vill det då :O jävla hobbypoliser!!
Mamma har en lite peugeot 206....vänta jag skall bara gå upp och roundhouse kicka skiten ur torktumlaren...våld löser allt!...brb

Såå...jag förolämpade torktumlarens mamma på bästa manér ist för att bruka våld. Sen tryckte jag av den...aaaah silnce is golden!

Jag fick världens största mjukglass...det är ett problem när man känner alla kioskägare i stan (alla är väl typ farbröder på långt håll...eller "kosiiinär") man får inte välja storleken på det man beställer...det skall va "stoshta porrchuunen i ston allså". Jag har smällt i mig typ ½ liter mjukglass. Jag tycker bara om att slicka av nötterna (haha...down boy...jag menar STRÖSSLET era pervon :P).

Jag kommer få BUKRAS deluxe på vägen hem. (bukras betyder att man inte riktigt tål det man har ätit massiv överdos av laktos i detta fall..:S och ens buk "rasar"...som är ett annat ord på "gå sönder" ofta använt i motorkretsar:P "motorn rasade...intresseklubben kan lägga ner pennorna nu).

Juuust ja...Peugeouten...jag tror jag har en släng av min brors bokstavskombination ;) fast min heter ACDC hahahah.

Biljäveln har en signal som blir HÖGRE och HÖGRE ju längre man kör utan bälte :O
En dag (antagligen så hade jag PMS) så blev jag förbannad på att en sketen 206 skulle sabba min lilla korta åktur med sitt jävla pipskrikande så jag höjde bara volymen på stereon, alla fönster öppna, höjde varje gång den höjde och den SKRIKER verkligen efter någon minut. Det måste sett sjukt ut: jag sitter vid ratten och skriker I CAAANT HEAR YOOOOU MOTHERFUCKER!!!!!! över Cowboys from Hell av Pantera med lamet skrikandes i bakgrunden.

Var det värt det? Jag menar det hade väl varit enklare att sätta på sig BÄLTET :P

Svar ja det var värt det :D den lade av efter typ 4 minuter :D gissa vem som kände sig som herre på täppan då :D jag struttade runt med värsta flinet resten av dagen. I have issues :P

När jag var på Irland sist höll jag på att få damp dock. Jag åkte som vanligt en bit utan bälte (jo jag vet hur dumt det är...ja jag har krockat utan bälte och det var...oskönt)
Hursomhelst...det var ingen stegrande signal i den bilen men jag blev ändå irriterad nog att sätta på mig bältet. Signalen upphörde inte. Det pep och pep och pep...enda gången det slutade var när jag körde på gupp...jag funderade på att köra in i en vägg tillslut för att se vad som hände då men ändrade mig sen :P

Körde runt med damp-pipet resten av dagen och bet ihop...ohälsosamthårt hårt skulle nog Folktandvården tycka. Precis när jag kom hem till Debbie igen efter flera timmars kringåkande mellan varuhusen kom jag på att jag hade min blytunga handväska i passargerarsätet och biljäveln hade trott att någon satt där obältad hela dagen.

SUCK!

Man skall väl lyssna på larm antar jag men jag tycker man kan få välja själv om man vill ha den funktionen på eller inte.

:P ordbajs om något löjligt igen :P

tror min mjukglassockerchock tog slut NU...orkar knappt gå hem zzzz

peace out mina african americans ( ni ser jag KAN vara politiskt korrekt :P)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics