måndag 30 augusti 2010

Jag vågade :P

Satt på min favoritpub efter jobbet med min älskade lilla Mikaéla och försökte njuta av min lättöl och Sheperds Pie som den lilla irländare jag är.

Plötsligt kommer två hantverkare in och jag hajjar såklart till eftersom hantverkare är guds gåva till kvinnorna :P
När dom satte sig vid baren måste dom ha utlöst en hemlig babbelspärr hos karljäveln som satt vid barens kortsida (för att visa att han är så jävla tjenis med personalen). Grabbarna såg ut att vilja samma sak som jag och Mickan...sitta och smälta dagens arbete och livets gemensamma frågor över en bärs I LUGN OCH RO!!!

Men neeej då. För han var ensam och hade nog inte fått sex sen Maria blev inseminerad av Gud...då måste man göra livet surt för allt och alla runtomkring!

Han tog tillfället i akt att informera inte bara hantverkarkillarna utan resten av puben (som är stor) om ölbryggandets fantastiska värld. Spelade ingen roll att killarna var totalt ointresserade av ölens ursprung eller hur man förädlade den i världens olika hörn. Dom visade sånna avvisande vibbar att JAG som satt med ryggen till kände mig avvisad...men inte gubbfan inte...nä han hajjade inga vibbar alls.

Å han var ju ingen faschinerande prick heller utan brölade i en monoton stämma så att mina nerver dansade tango tillslut.
Jag ville döda honom med mina bara fingernaglar. Ingen sa till honom och enda gången det blev tyst var när han tog en klunk öl för han pratade medan han andades in och medan han andades ut som ett jävla dragspel.

Mickan och jag försökte ha en konversation men det gick inte för lyckades man mot förmodan få ut en hel mening så lyckades den andra inte höra den pga hans jävla sorl. Det är som att försöka komma ihåg ett telefonnummer medan någon står och rabblar 9ans tabell i örat på en.

Så vi gav upp och satt och höll oss till enkla konversationer som innehöll typ 2 ord: öh, öl? *nicka* Bra? Ja! Gå? JA!!!

När någon förstör intagandet av lättöl för mig blir jag sné. Jag älskar verkligen min lättöl och jag älskar speciellt min Falcon Bayerka lättöl (som är skitsällsynt för alla envisas med att bara ha Pripps Blå)...och han hade sabbat den. MORR!

På vägen ut gick jag fram till honom, lade ena armen runt hans axel, kramade om honom lite förföriskt och sade lugnt: "du...tack så mycket för underhållningen!" och gick utan att titta på honom.

Hahaha han blev KNÄPPTYST!!! Hela vägen nerför trapporna så var det tyst däruppe...precis när jag kom nerför dom sista tre trappstegen ute så hörde jag hans malande jävla stämma säga typ: "öh...var var jag nu igen" eller nått sånt för att fortsätta i samma jävla spår!

Fyfaan för soundpolution. Skaffa en blogg ist :P så kan folk VÄLJA om dom vill ta del av din onödiga rappakalja...*host* eller :P ?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ha haaa, bra kommentar! Kram B

Anonym sa...

hahahahahahahahahhahahahahah//dalle balle

BitterTwitter sa...

Dalle som i Dalila eller Dahlia? Iof är jag lika glad att vilken som läser MIn blogg :D

 
Web Analytics