onsdag 25 augusti 2010

Mitt fel:P

Jag VET att det är mitt fel att hunden är som han är just nu. Mormor har ju flyttat och han är ganska mycket ensam. Klart som fan han är understimulerad och knappt vet vad han skall ta sig till.

Det får nog bli att ta med honom till jobbet och träna mer. Dags för lite mer klickerträning tror jag och lite sånt så han blir stimulerad.

Igår kväll höll jag på att gå i bitar...det gjorde så ont i hela kroppen. Tog en Naproxen inna jag gick och lade mig och sov som en stock till 7 tiden och sen var det lite av och till.

Idag hände något helt otroligt!

Jag var ju med om en bilolycka i mars och igår fick jag ett brev från mammas försäkringsbolag. Det stog att jag skulle höra av mig för att få reda på min rätt till ersättning. Ey?

Så jag ringde idag och tydligen ville dom följa upp och kolla så att jag fick ersättning för allt. Jag sade att jag troded inte jag hade rätt att be om något eftersom dom inte ville röntga så trodde jag att jag inte liksom...räknades.

Jag har ju varit stel o konstig i nacken men hur skall man ta upp det med någon om dom inte ens tog mig på allvar när jag kom in efter olyckan?
Men den här kvinnan ville veta allt. Hon ville ersätta mig för akutbesöket, hon var osäker på kiropraktorn men sen ville hon veta om smärtstillande...jag sade att jag hade tagit nå jag hade hemma...då sade hon jaha...ca 40 kr då.

Jag blir nästan lite rörd av hur dom brydde sig. Hon tog upp saker som jag hade glömt..typ akutavgiften och en sketen panodilkartong. Jag skulel inte drömma om att leta pengar från försäkringsbolag bara för att uttnyttja men dom RINGDE och informerade mig att jag BORDE och SKULLE få ersättning och tog mitt banknummer och skulle sätta in vad hon hade knåpat ihop hittills och hon skulle även kolla om jag inte kunde få ersättning för andra saker med.

Är det någon som har hört talas om liknande? Jag har inte ens en olycksfallsförsäkring. Detta är bara traffikförsäkringen. Jag blev lite blöt i ögat att dom brydde sig. Dom hade ju kunnat spara tid och pengar på att inte höra av sig och sen hoppas på att jag inte skulle kräva ngt.
Salus ansvar...dom tar ansvar!! Puss på er ni gjorde min dag.

Mammas kompis kom just in. Jag har vuxit upp med henne och hon är som en moster åt mig. Gulligare människa får man leta efter!! Tack för att du finns Aina!! Du betyder mer än du kan gissa! Och Evis...det skall bli jättemysigt att ha dig i Svea igen pyret!

Och en toppennyhet till. Min ääälskade vän Elin har kommit hem efter över 2 år i USA. Men hon har bosatt sig i urskogen...Karlskoga ;) Men det gör inget för dom har fin dialekt och där bor även annan kär vän...Linda :D så nu kan man ju ha riktigt kul när man åker på roadtripp :D jag skall nog dit på söndag eftersom jag ev skall till Örebro då iaf.

Hohåjaja :P dags att lägga in tråkiga räkningar!

Ha det fint därute alla.

Kramis

1 kommentar:

Anonym sa...

karlek, vackra! ska bli sa mysigt att kunna ses och bara hanga. puss- evis
ps. mmm, mammi e fan bra. glad ni ar sa nara.

 
Web Analytics