måndag 30 augusti 2010

Helgen i efterskott :)

Den här helgen har gått i 180 turbo med lustgas. Att blogga fanns inte en minut till :P

Jonas brorsdotter kom i fredags med sin fästman. Dom är 16 resp 17 och jättesöta.

När dom kom till salongen var det total kundanstormning så dom stog och såg lite blyga ut i ett hörn :P tills jag hade flängt klart vilket blev runt halv åtta.

Efter det ville Sabina gå på Kinarestaurang och äta friterade räkor OCH sushi :P så jag fick ringa Kinaoraklet -pappa- och fråga vilken buffé av stadens alla kinahak som var bäst.

Men först flängde vi och hyrde filmer till helgens alla kvällar och sen gick vi hem med deras packning vilken var ansenlig (bra...det är inte bara jag som reser med stora välpackade väskor :P) och rasta hunden.

Tillslut kom vi till "kina" där vi möttes av en ganska kass urplockad buffé och virriga höns till personal som aldrig fyllde på maten utan sprang runt o kacklade och tjaffsade sinsemellan. Vattnet fyllde dom gärna på...och det var ju tur det..med tanke på att vatten är GRATIS!!!!

Så efter att vi skrapat rester och äötit saker vi egentligen inte ville ha i brist på det vi ville ha så gav vi upp och gick hem...då fylldes maten på och det fanns stora berg av nudlar (som jag ville ha), sushi och kycklingspett i jordnötssås som Sabina ville ha och stora feta tigerräkor i chili till Christoffers smak....men som sagt då hade vi redan ställt oss i kö för att betala.
Dit går jag inte tillbaka i första taget!

Min mage och kinamat är inte kompatibla...iaf restaurangkinamat. Magen blir som en luftballong efteråt...skäkert allt jäkla MSG dom häller i...synd att det smakar så gott :P

Filmkväll följde i min stora mysiga soffa med filtar o kuddar och glass. Vi kollade Rosa Panthern som fortfarande är lika dråplig som han var då Peter Sellers spelade huvudrollen. Steve Martin lyckas gestalta honom ganska bra för man blir lika panikirriterad på honom som på Peter Sellers. Inte mitt val av film :P men Christoffer var inget skräckfan eller thriller heller verkade det som så jag lät dom välja filmerna.

Brukade älska att åka till Maxim och hyra film och kura ihop oss i Mosås. Jäkligt mysigt och vi hade lika filmsmak så det blev sällan fel. Fina dagar tycker jag! :)

Nästa dag (lördagen) hade vi så så sjukt mycket i salongen att mina fötter inte rörde golvet på hela dagen...jag flög mellan kunderna och hade typ aldrig mindre än 3kunder på samma gång :O, alla var inte alltid mina men någon ville ha vatten en annan behövde en produkt och en tredje satt i stolen och ville bli sminkad. Det var galet men så jäkla roligt! Kreativiteten var på topp. David från Creative Make-Up gjorde ett gästspel då vi hade en bruduppsättning...så han kom o sminkade henne och några tärnor medan jag sminkade ett annat sällskap för fest.

När vi stängde var jag så slut av att ha varit som en uppskruvvad duracellkanin i 6 timmar att jag bara darrade i händerna :P helt kocko :P men sååå jävla kul. Vi gjorde vår bästa kassa på en lördag någonsin.

Sabina och Christoffer kom mot slutet av dagen och satt tåmodigt och väntade och tittade på allt. Bruden hade ett filmteam i salongen och skulle tåga ut i procession och bli filmad. Jag sade till dom att dom kunde gå hem och mysa medan dom hade chansen att va ensamma men dom ville va kvar och insupa atmosfären verkade det som och det var bara roligt. SÖTNOSAR!!!

Jag försökte finta bort dom flera gånger så att dom skulle få mystid ihop själva och känna att dom var på lite romantisk semester..lite vuxet typ men dom ville umgååås och vara där jag var och vem blir inte smickrad av att ett tonårspar vill hänga med en när man är en gammal 31-åring som bara jobbar :P JAG blir iaf det :D

Efter jobbet gick vi hem och sen på bio och såg nya vampyrkomedin Vampires suck som är en parodi på Twilight-serien. Kul men se den på DVD ist...inget oscarsmaterial om jag säger så :P

Därefter bar det hemmåt och Kristoffer baaad om att få gå ut med Harry på promenad...who am I to refuuuuse (nån vill gå ut med min hund...I love it :P :D). Sen hade vi världens minsta kräftskiva tillsammans. 3 pers med hattar, kräftor, räksmörgåstårta och lite annat. Mycket skratt och kul!!! Våra kräftor såg ut att fångats i Tjernobyltrakten någonstans :P men dom gick ner...(men jag pallar inte magar, hjärnor, skitsträngar och div annat. Jag är en rump och klobrud).

Harry tyckte att smörgåstårtan var kalas och hade en egen lite fest bort vid sin skål :P
Sen följde ännu mera film och skratt till alldelles för sent på kvällen då vi stupade i säng.

Nästa morgon knallade dom iväg till Christoffers kusin och var där ngn timme varpå vi tog bilen till Kista Gallerian och shoppade loss ett par timmar. Det var kuul fast min mage var inte på humör alls så jag skaffade klippkort på damrummet :P

Hela världens mat fanns att välja på men det enda som verkligen tilltalade oss var svenska husmanskosthörnan hahaha. Jag åt och störtnjöt (det var som en oral orgasm) av Raggmunkar och fläsk...guuuuudomligt! Dom andra åt pannkakstallrik (jo på riktigt :P värsta pannkaksporrtallriken) och Sabbe åt fläsknoisette.

När vi hade skavt klart alla affärerna och personalen på toaletten undrade om jag hade en heroinstash inne i bås nummer 4...bestämde vi oss för att det var dags att åka mot Örebro. Jag ville träffa ex-svärisarna (för jag bara avgudar dom) och hade tänkt hinna en tur till Karlskoga och Lillkyrka etc.

HAH säger jag bara. Jag har inte kört den vägen mer än en gång och körde naturligvis fel när alla i bilen hade somnat :P i Katrineholm tog jag fel avfart och kom till mellan Nyköping och Norrköping innan jag blev riktigt misstänksam :S

15 MIL åt helvete!!!!!!!!! Fan vad trött jag blev. Jag satt och svor åt allt och alla och när jag hamnade bakom en mopedbil höll jag på att få ett aneurysm och prejade nästan ner kärringen i ett dike (i mina drömmar iaf). (Kan inte dom ha nå jävla cykelbanor att hållas på?? :P) en favorit från kvällen blev "nu kommer ett fartgupp och jag tänker fan inte sakta ner...så var beredda".

2 timmar senare än vi hade planerat rullade vi in i Örebro men då var det en sån vacker kväll och vägen hade varit så vacker och rolig att köra (51an) att humöret i
bilen var på topp och vi satt o fjantade oss och skrattade.

Vi hann hem till svärisarna och hade en liten mysstund innan jag återbördade tonåringarna hem till familjen Harrysson/ Karlsson och även där hann vi mysa lite :) kaninen ville t om mysa med mig vilket aldrig har hänt förrut och stog och buffade och stångade på mig med nosen och pannan för att få uppmärksamhet.

Först vid 23 lämnade jag den vackra staden bakom mig. Alltid så tråkigt att läma Örebro...känns så hemma där :) men min lilla vovve behövde mig så jag körde hemmåt. Den här gången tog det 1 timme och 25 minuter :P SOM DET BORDE HA TAGIT!!!
Sträckan mellan Ö-bro och Uppsala kan jag utantill så det gick som på räls och jag speedade nog inte en enda gång (nästan).

Pratade lite med P-A i himlen när jag åkte förbi Hallsta. Saknar honom mycket mer än jag någonsin kunde gissat.

Kom i säng vid 01-tiden. När jag vaknade och kände mig som om jag hade grus i ögonen, hjärtat i halsgropen och kände mig helt krossad :P bra där :P

MEN...det var en skitmysig och bra helg! Även om allt verkligen gick i ett.

Tack och hej leverpastej :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics