söndag 1 augusti 2010

Mmm nattvandring i Uppsala centrum

...är ingen dans på rosor.

Jag tycker om att promenera på natten. Det ger mig frid på något vis. När jag och mina 2 bästa vänner tågluffade efter gymnasiet så gick jag alltid ut själv på kvällen och upptäckte städerna på egen hand. Luften är mindre mättad, bullret är borta och det är så skönt.

När man som jag, bor ett stenkast från gågatan (det verkade som en bra idé i början) så blir man...hur skall jag säga det...en del av nattlivet varesig man vill det eller inte.

Hunden måste ut och om jag inte vill röra mig i våldtäcktsparker where no one will hear you scream...så går man runt centrum...where everybody screams.

Jag blir äckelfaschinerad av folk.

tex...tre H&M blondiner (ni vet hur dom ser ut...dom kommer från villaområden utanför stan och har alla köpt samma jävla hemmablonderingskit som dom har spätt på med klorin från morsans jobb) sitter utanför MAX (som är tredje ringen i helvetet).

Jag skulle hellre skjuta mig själv i frontalloben än att jobba nattskift..eller NÅGOT skift på MAX på gågatan.

Brudarna som antagligen blivit utslängda från nått hak där dom falskleggade sig in sitter och viftar med sina ömma fötter och skränar som värsta sortens kråkor. "assååååå jag har döööh'ont i minna jaaaaääävla fittfötter" "men Sannaaah...hur skall jag kunna rööökah när jag hickar såhär HICK??"

*lilla sven som bor hemma hos sin mamma fast han är 55 har tagit en paus från salamipolerandet och tagit på sig sina fotriktiga sandaler MED strumpor (som mamma lärt honom för att slippa skoskav) och sina finshorts som mamma köpte på Bergmans herrmode förra året, dom med pressveck på (och det matchande plastskärpet var gratis :D) är ute och letar efter lite bränsle för sina fantasier...någon apradar liten blondin från något villaområde kanske? Han kan stå och titta på håll.

När jag kommer gående är det precis vad som sker. Brudarna sitter och skrevar på bänken och huvudena har liksom förlorat sin stabilitet och rör sig som nickhundarna som man har i bakrutan på bilen.

Sven smyger fram utmed Brothers and Sisters skyltfönster och ögenen följer varje rörelse tjejerna gör och man ser nästan hur öronen viftar för han skall snappa upp något som han kan använda hemma sen när han kollar in skolflickor på YouPorn. I hans hjärna har dom redan kuddkrig hemma hos honom i vita genomskinliga underkläder medan han sitter i mitten på sängen bland dun och trosor och bara ler.

*poff*

Hans lilla våta dröm går i kras när en av våpen skriker: "dra åt helevete för faan"...och sen muttrar..."jävla oooffer?!...Assååå såååg du hur han glodde på mig Sannaahhhh?? Såååg du??" i en irriterande falcettmedan hon börjar hosta av ciggen hon just malde ner i sina lungor.

Sven smyger iväg in i skuggorna bakom MAX men så blir han arg..hur vågar hon, det lilla uppstudsiga våpet?! Han vänder sig tillbaka och tar ut alla sina sexuella frustrationer i en mening när han höjer rösten och säger: "varför skall jaag dra åt helvete...vad har du för problem?"....

Nu är inte blondie lika kaxig när han ser lite psychoarg ut och kommer tillbaka. Det är skitballt att ropa saker i ryggen på folk men när dom kommer tillbaka så är det inte så roligt längre. Så hon börjar ursäkta sig med något och jag bestämmer mig för att gå vidare innan Jerry Springer hoppar fram och skall fredsmäkla.

Vidare mot nya äventyr i natten.

Varje gång man är ute och går med hunden är det någon ensam jävla brud som röstar på miljöpartiet och är lite...ensam som skall komma fram o klappa hunden. Jag har inget emot det alls..Harry är en attentionwhore från helvetet. Jag ger honom gärna den fixen sålänge han inte utnyttjar det och drar mot folk.

Men samma sak händer alltid.
Dom får något blött i blicken..ungefär som om någon skjutit dom med en bedövningspil (lika plötsligt) och sen håller dom ögonkontakt med hunden tills jag kommer närmare (man kan inte rymma där jag gick). Dom kommer framskuttandes och frågar: får jag klaaaappa hunden?? och ser så patetiska ut att jag måste låta dom klappa hunden för dom ser alltid ut som om dom inte har några vänner eller nån som älskar dom.

Sen kan man tydligen inte prata med hundens matte mer utan alla...ALLA dom här brudarna sätter sig på gatan (!?) antingen på rumpan eller på knä och istortsett tvingar upp hunden i sitt ansikte och låter honom slafsa hejvilt. Gärna utstötandes: "jaaa, mmmm, jaahahahahahaha...mmmmhhh"

Harry som vet att jag HATAR hundslick i ansiktet skitglad och slafsar på som aldrig förr. Ingen av dessa människor frågar vad det är för ras eller hur gammal han är eller vad han heter, utan det är nånslags substitut för kärlek som sker där på gågatan i nattens mörker. Sen samlar dom ihop sig och tittar kärleksfullt på hunden och lite skamset på mig och går vidare.

Jag tycker det är lite äckligt.

Vaffan...köp en vibrator istället. Eller spraydata och sen köper du en hund när du är känslomässigt stabil och kan konversera med människor.

Burr...jag skall nog börja jogga på kvällspromenaderna i fortsättningen så man kan lobba iväg från alla fuckon.

Sen är det ju alltid någon ensam blatte som går runt med sug i blicken och hoppas på napp. Eftersom jag har utländkst utseende och är ute ensam (!) ofta ganska lättklädd (jag är varmblodig) så hoppas dom att jag är fair game.

Oftast så sitter dom på ett speciellt utehak och dricker öl. Det är ett djupt "jag evill vora evesterlenning och knolla allså men jag tenker intä ge opp mina prisipäär och jag har furtforande på mig mitt evitah linne onder min poliestärcchurrtah och mina mussesandaler där tårna spretar...ticker do jog är freshhh"????-komplex.

Svar nej! Inte intresserad. Glo inte. Och om du skall glo försök att inte glo som om du skall slita huvudet av någon (många utländska män gör så..inte ett vänligt uppskattande stirrande utan ett "ögonen skjuter ur hålorna om ett par minuter och jag ser ut som ett vilddjur" stirrande) Om någon glodde på "din" syster eller mamma så så skulle du hedersmörda dom...så glo inte på mig så heller. Äcklo!

När jag ändå är igång så måste jag skicka ett litet shoutout till Taxichaffisarna. Varför tror dom att iransk techno är något som uppskattas 01.23 på natten? Sist jag var ute så kom en kort liten persisk Richard Gere-kopia (komplett med silverhårsvallet och runda glasögonen) ut ur sin bil som spelade ca 90 decibel med iranitechno och tyckte han var skitball för han lyssnade på ungdomlig musik. Höfterna pulserade i takt med musiken och man visste inte vart man skulle titta för det var inga "controlboxershorts" han hade på sig direkt :P

Annars brukar det vara kurderna som regerar taxistationen. Det är viktigt att man skriker när man pratar..gärna i mobilen. Egentligen skulle dom kunan spara så mycket pengar på att bara stå o skrika utan telefonen...det hörs ju till Sülemaniya iallafall liksom. Min far är inkluderad där. jag tror fan det var det som gjorde att dom skiljde sig. "kan du dämpa din röst jag försöker...*sätt in valfri aktivitet*" och det var som en röd flagga för en tjur..."säg inte till mig att vara tist i min egen hem!!!!!"

Ja...nu nattbabblar jag igen :P

Men nattlivet i Uppsala driver mig till det jag lovar.

Dom här scenariona händer VARENDA helg...jag saknar Mosås...det var grejjer det.

Är gräsmattan blöt? Är grannkatten ute? Nehe..en lugn kväll i Mosås då...hehehe.
Örebroare gnäller om Mosås...men jag gillade det faktiskt. Kanske för det var så lugnt. Betongbarn som jag är blev jag nog faschinerad av lugnet.

Mjaha...man kanske skall lägga sig och lyssna på polisbilarna och raggarbilarna då...det är ju så KUUUL att köra utmed den här gatan. DET ÄR INTE ENS RIKTIGA RAGGARRUNDAN *morr*...fast å andra sidan är det inte riktiga raggare heller...det är sånna där töntar i sina dekaltrimmade ford fiestas med baslåda som kräver en extra generator som körs på ett släp bakom...suck!
Det var bättre förr.....:P

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag dööööör, du dödar mitt liv. Du beskriver Muppsalas offer så bra! Det känns som att jag är på hemmaplan igen. I love it!

BitterTwitter sa...

Hahahah jag måste ju förse dig med lite multikulti gumman så du klarar av att bo så långt ifrån Muppsala som du gör ;)
Kraaaam

Anonym sa...

Visste väl att man alltid kan lita på dig!

 
Web Analytics