fredag 27 augusti 2010

En fin dag...

Kanske är lite dumt att skriva så redan :P klockan är ju knappt eftermiddag men jag chansar ;)

Började dagen med lite KBT. Det var jävligt najs och han verkar tycka att jag hajjar koncepten för han säger hela tiden "nu kom vi in på överkurs" eller "det där kommer vi till senare" :P

KBT är asballt. Det roliga är att man inte ältar utan man lär sig. Det är som filosofi nästan...(nu kom jag in på tunn is så jag slutar filosofera mer om filosofi :P). Man lär sig iaf att tankar är bara det...dom är tankar. Hur läskiga och skrämmande dom än må vara, eller elaka och självskadliga...såär det bara tankar. Och även om man inte styr NÄR dom kommer så kan man välja hur man reagerar av dom.
Våra hjärnor är SÄLLAN våra bästa vänner.
Det är en liten ondskeful och ganska ogemytlig liten fettklump som sitter som en läbbig liten papegoja på våra axlar och berättar vad vi inte kan, hur vi inte lyckas etc etc.

Varför ger vi den så mycket tid och framförallt betydelse? Det är fan Freuds fel :P
Våga vägra hjärnan :P
Jaja...

Efter KBT'n åkte jag och bytte in några fönar som brunnit upp :P (vi jobbar HÅRT här :P) och fann att jag hade maassor med tid över så jag åkte till mormor.....ooooooooooooooooooooooooooo jag måste berätta en sak sen. Påminn mig ;)

Jag ringde på dörren och efter ett tag kom en sömndrucken liten ulltottis och öppnade dörren. Hon såg ut som en kutig liten mullvad/ fågelunge från "Det susar i säven" hehe. När hon såg att det var jag och inte hemtjänsten som kom så kastade hon sig runt min hals och skriade mitt namn och hängde som en "starstruck" liten tonåring som träffat sin idol :P "tänk att duuuuuuuuuuuuuu kom och hälsar på....ååååh heeeeeej min gumsa" haha jag fick knappt andas. Hon var så söt! och sängvarm och luktade nytvättad bomull som hon alltid gör. Hon kan fan inte lukta illa.

Tänk soltorkad tvätt. En såndär trygg doft man vill spara på burk och doppa näsan i om vintern när det är kallt och trist. Jag vill spara henne på burk :P BLÄ! Nu lät jag som Ted Bundy eller nåt. Men ha en liten tändsticksask som man kan plocka upp henne ur när man saknar henne och låta henne sitta på ens axel och dingla med benen och prata lite. Sen stoppar man undan henne ett tag ;) hehehe ;) jag är knäpp :P

Hur som helst så fixade jag mackor och kaffe åt henne och hon var så glaaad. Hon bara sprudlade. Det var så kuuuul. Jag blev så upplyft av det! Underbart. Att flytta hem henne var ett bra beslut för hon har hittat sin gamla sjävständighet!

Fast jag måste beslagta dom däringa jävla platåtofflorna hon luffasr runt i för i morse vinglade hon värre än en 40-årig fylletant på finlandsfärjan mellan rummen och höll i väggarna i riktig färjan-style. Hon behöver något plattare.

Ja just ja...tack för påminnelsen...:)

Något sensationellt hände igår :D

Sitt gärna ner när du läser detta!

Min mamma sade FÖRLÅT till mig (!)

Asså...hon säger inte ordet förlåt...har aldrig gjort :O det var nästan så jag frågade vad hon hade tagit för preparat :P

Vi hade varit o handlat på MAXI. Jag passade på att handla massor åt mormor också och åt mamma (med mamma). Men det var ett jävla tjat hela tiden om att det här tog upp hela hennes kväll och att hon skulle duscha innan hon skulle sova och det var såå synd om henne bla bla bla.

Sen åkte vi till mormor och skulle lämna av sakerna och jag ville stanna men morsan ställde sig i hallen som en trotsig unge och deklarerade nästan med ett fotstamp att hon VILLE HEM!!! Jag svär jag såg underläppen sticka ut också.

Hon tjatade verkligen säkert 20 ggr om att hon skulle hem och bla bla.

Hon ville att vi skulle ta en öl efter jobbet och jag ville varken dricka öl eller hade tid för jag behövde åka o handla så jag sade om det är mitt sällskap du är ute efter så kan du ju hänga med o handla? Efter mycket om och men så bestämde hon att följa med.

Att skjutsa någon som stressar en hela tiden när man har saker att uträtta är ASJOBBIGT!! Hon gnällde att hon inte hade suttit sen i morse, hon hade inte ätit sen lunchen...buhuhuhuuu. Jag hade inte heller gjort något sådant men det går ju inte fortare eller effektivare för man gnäller hela vägen...snarare tvärtom. Och jag är ju inte sparsam med orden när jag tycker något och deklarerade för min mor efteråt hur jävla arg jag var på henne och att hon kunde stannt hemma om det nu var så jobbigt.

Klockan 23.30 ringde telefonen och en ängslig liten röst undrade om jag hade somnat. Neej då jag sitter och glor på dumburken mamma, dä'lugnt!!
Du...förlåt att jag var jobbig...jag menade inget mot dig jag hade bara en dålig dag och var hemskt trött!!

DÖM MIN FÖRVÅNING!!! jag blir tom häpen igen när jag skriver det här :P
Mina föräldrar använder inte ordet förlåt i onödan (tillskillnad från undertecknad :P) dom har andra sätt. Pappa fjäskar och mamma byter ämne och börjar skratta generat när man påpekar hennes misstag. Men nu fick jag ett förlåt!! Det finns liv på Mars fan ;)

Nu har jag skrivit för långt igen...en kund sitter i en gnisslig stol med sin mp3 och snurrar fram och tillbaka jag blir galen på ljudet...det låter som måsar i salongen...måste gå och olja den sen...tills dess...lalalalalalallalal...jag blir inte irriterad av ljudet...jag blir inte irriterad av ljudet...jag blir inte......*andas*....

Puss på trumhinnan

1 kommentar:

Anonym sa...

man kan lära gamla hundar att sitta med andra ord ;) Kram Bolel

 
Web Analytics