måndag 16 augusti 2010

Tårtan

blev mycket uppskattad. Jag tycker den kunde haft mer smak men så var det ju halvfabrikat ååål the vey...då får man ge avkall på vissa saker :P

Middagen hos pappa var asmysig. Han hade lagat alla mina favoriträtter. Det är dubbelmoral på hög nivå med min pappa. Han lagar alltid mina favoriter: hans egna KFC kyckling ala papi och ugnsgrillade lammkotletter...den mannen kan laga MAT!!! men han vill ändå att jag skall bli smalare :P ekvationen går inte ihop ;) och han är inte smal heller :P

Mammas kommentar of the evening var: "du ser ut som en polsk hora i den där överdelen och ditt hår sådär :)
Tack för den mamma :P jag ser iaf inte ut som Krister Pettersson när jag är trött *slamBAMthankUmam* :P

Jag och bror hann inte ens bråka...sensation!! För jag skulle på bio. Såg första 1a timmen av inception...sen gav jag upp. Inte min kopp te..kaffe eller ens cola light. Så jag drog. Jag KAN inte sitta på biografer om jag inte gillar filmen. Det stör mig nå jävulskt om jag tycker filmen är dålig o då sitter jag o tänker på allt jag kunde göra ist....så när tom gå till salongen och pilla hår ur hjulen på tjejernas sadelstolar verkade faschinerande så bestämde jag att det var dags att gå :P

Mamma hängde på för hon mådde sådär i magen. Mickis, Dompi och Assayeeeesh satt kvar jag tror dom tyckte filmen var okej.

Jag KAN ju ha gjort en felbedömning men jag har för mycket ADHD för att sitta o glo på något som tar över en timme att bli intressant. Speciellt när handlingen är så uppe i det blå att man måste gå om gymnasiet och köra ett basår på det för att orka hänga med.

Isf får jag väl se den på dvd...men jag tvivlar på att jag kommer bli mer faschinerad då. Det fanns en anledning till att jag grääät mig igenom naturvetenskapliga linjen på gymnasiet. Jag är inte gjord för sånt. Det är inte jag.
Det är ganska skönt att vid 31års ålder kunan säga det, för i så många år har jag haft komplex för att jag inte fortsatte samma spår som alla andra som blivit ingengörer eller kemister, forskare etc.
Jag är lite dum i skallen faktiskt men jag står för det. Jag har inget intresse för det helt enkelt.

Ge mig ett fett relationsproblem så kan jag reda ut det eller en ensam liten tant...så kan jag lysa upp hennes dag ett tag...men fysik och kvantfysik och nu kommer mina HATÄMNEN: filosofi...sociologi...uuuääääck!!!!

Kan ha varit för vi var tvungna att läsa det i sköterskeutbildningen och vår lärare i filosofi och sociologi var en attackflata som bara kunde parat om lebbars rättigheter. Vad vi än diskuterade så kom det alltid till lesbiska kvinnors problem i samhället. Fuckin carpetmuncher wrecked my head!

Så summa summarum...jag är för blåst för Inception men jag skiter i det för jag kan sitta o skratta tills jag gråter av Porkys trots att jag har sett den fyrtioelva gånger. Jag är bara störd på mig själv att jag gick på hypen när jag borde vetat innan att det inte är för mig.

Nu skall jag drömma...i ett plan...på en nivå...en en dimension...utan störningar!!

Fridens liljor

Inga kommentarer:

 
Web Analytics