tisdag 10 augusti 2010

Pain in my arse

Mormor är förbannad. På mig.
Jag har flyttat tillbaka hennes saker som jag redan har flyttat dit och sen tillbaka till mig en omgång redan. Idag kommer hon hem och då skall jag köra henne direkt till hennes lght.
Det gör henne "jävligt förbannad" som hon hade uttryckte det till min moster.

Hon vill sova en natt hos mig och samla ihop sig...dvs...irra runt o låtsas att hon vet vad hon skall ha när hon inte har en aning.

Jag har tagit samma saker vi packade sist och sade till henne innan hon åkte att hon kommer till sin gamla lägenhet.

Både moster och mamma intog mesposition och frågade mig om jag inte skulle låååta henne komma hem till mig som hon ville ist för att tvinga henne bo i lägenheten direkt.

Här går dom och tjatar om att jag skall säga till när jag inte orkar längre och när jag gör det så bvill dom att jag skall foga mig en dag till. Jag har ju redan flyttat allt fram och tillbaka en gång. Dom menade att jag skulle åka och hämta sakerna igen igår så hon kunde bo en natt till hos mig så jag kunde flytta allt igen imorgon. KISS MY LASERED ARSEHOLE!!

Jag ringde upp min moster för att diskutera det och hon var skitnervo: " vad skall jag säga till mormor att jag pratade om nudå..hon kommer fråga vad du ville".

Jag lindar inte in mina ord längre så jag sa till henne att hon skulle säga att hon är 50+ och hon pratar med vem hon vill hur länge hon vill och det skall tanten skita fullständigt i....hon svarade ett tveksamt "jaaa" och jag vet att hon kommer bekänna som en liten unge som fastnat i kakburken. Kul med ryggrad.

Jag skiter i om mormor är sur. Jag har annat för mig än att hålla på med den här jävla flytten. Jag har hållit på med henne 24/7 i snart 2 år. Hon klamrar sig fast i mig som Kate Blanchett i Titanic..."jag får väl komma och hämta saker om jag behöver...å.å.å...hälsa på hunden kanske????" (i ynklig röst)...

*SUCK*

Jag har ju redan sagt till henne att jag kommer o hälsar på med hunden och bror och mamma och pappa och grannar etc kommer.

ORKA!! Efter jobbet skall jag hämta henne på Arlanda och sen åker vi hem till hennes lägenhet vad hon än säger. Annars åker jag o lämnar henne vid Röda Korsets återvinning.

Min pappa är också ett nöt ibland. Igår: "vi mosteh cchhickah papper till revvissor idag!! Appsolutt!" Så jag sägera tt jag har tid kl 13 men han skall äta o vila och spela hästar och vete fan...så vi bestämmer 15. Jag jobbar frenetiskt för att sammanställa allt. Kl 17 (!!!!!) ringer jag och frågar var han är.
Jo då håller han kungligt kurdiskt hov i sin andra salong med en massa olika "ammo'sar" (farbröder).............JA MEN RING DÅ FÖRFAAN!!!!! "vi tar den imårån, jag vill du är der kl 10 PRICK"...okej.

1 timme passerar, telefonen ringer..det är pappa (detta har börjat hända regelbundet iom nya kassan):
"-jag kan intä få ut X (iks) jag kan intä få ut Z (zeetah) man inte tricka knappen ett eller knappen nio...skatteverket kåmmer bli tukiga jag måste ha utt z vi måste åka till ståkkolm imårron nu jag vet inte jag skall koppla loss kassan har du kvittenser så kan dom skriva för hand imorgon vi kan åka klockan 8 på morgonen haa??

Jaa pappa det är lugny det fixar sig vi åker imorgon kl 8 så hinner vi innan rushen sätter igång. Lillebror får hoppa in från sin semester och öppna så åker vi...vet du var det är? ...nejhej...aja men vi tar det då...det fixar sig"

Efter jo´bbet var det hem och flytta saker till mormor och handla på nytt efetresom allt hade gått ur datum. Nya blommor, nytt allt. Hem till henne och lämna saker och sen hem. Emma sov över och vi satt o installerade CS5 på hennes dator och kollade SATC vilket höll på tills sent.

Hunden måste haft en rosentagg i röven för han kunde inte ligga still på hela natten och jag låg och grubblade indirekt på kassaproblemet så det blev kanske 2 timmars sömn innan man gick upp kl 7 och klädde mig och gick ut med doggelito.
Kom på att det vore nog en bra idé att ringa farsan o kolla så han iaf har avatalat möte med dom så dom vet att vi kommer.
Ringde. Nej det hade han inte..."do kan sova lite till gomman så kan jag ringa dom klåckan nio så åker vi då"...då hade jag redan lovat att skjutsa Emma till stationen kl 8 så jag gjorde det och kom hem och stängde ögonen lite till 9 då pappa ringde och berättade att lillebror hade lagat kassan och allt var okej.

*suck igen* man har liksom varit på standby hela natten mer eller mindre för han hade ju panik och det ÄR ju ett stort problem. Men men skönt att det löste sig iaf.

Jag har fan inget roligt att rapportera...tillvaron har inte hunnit harmonisera sig ännu.

Peace out

1 kommentar:

Anonym sa...

Stay strong darling.. sänder lite positiv energi tankemäaaigt till dig nu.. känner du den... bra, det kommer lite till. Puss på kind och nyp i stjärten ;) Kram Bobel

 
Web Analytics