måndag 16 augusti 2010

Bra dag!..på jobbet iaf :P

Jobbet har rullat..nej rusat på idag i salongen.

Min laser har inte riktigt kommit igång ännu för det är sommar och sol fortfarande men jag tycker det är skönt faktiskt :P när den är i gång så är det hektiskt värre...jag tar igen det i vinter.

Idag ramlade det in massor av kunder och alla verkade mycket nöjda och glada. Vi hade förstärkning i form av den underbara Delailah (Dalila-uttal...Dalle=mitt uttal).

Jag har saknat att jobba med henne något otroligt och är så glad att hon vill hjälpa oss. Vi är sjukligt synkade och alla i stan tror att vi är samma människa haha bara för att vi har lite extra former :P och är...eller var mörka..nu är vi båda ljusa vilket fuckar ännu mer med folks hjärnor.

Ingen tror att jag är Dalle men alla tror att hon är jag vilket inte är så kul för henne :P Dalle baby jag önskar att jag såg ut som Kim Kardashian (fast minus den där röven och det där överlägsna alligatorflinet hon har) så att du kunde blandas ihop med det ist för mig :P

Alla invandrare som känner pappa kommer in på den andra salongen tittar på Dalle och säger: do ammos (ammo=farbror) dåtter??! Stackars flicka :P

Hur som helst så är det massor av bokningar och saker att se fram emot och jag tror det kommer gå riktigt bra för N också. Jättemånga kunder gillar henne och vill komma tillbaka till henne :)

Nog om jobbet.

Hunden mådde ju naturligtvis INTE bra av pappas hårdkryddade hemlagade KFC-kyckling igår. Klockan 3 vaknade jag av att han hoppade upp i sängen för 3e gången på 3 minuter och satt o stirrade på mig. Han är som en poltergeist. Han skällde inte ens..han bara satt och stirrade på mig tills jag vaknade till ordentligt.

Jag pallade inte ens klä på mig...foppatofflor och en lång luvtröja och sen promenad i koma "men vi är fan inte ute för att lukta på andra jyckars visitkort hundjävel SKIT FÖR NU FAAN" och det gjorde han...i flytande form...mmmm det är så kul med husdjur ibland. Det GÅR inte att plocka upp hunddiarré...så man får smyga därifrån som en jävla tjuv i skuggorna och hoppas att det inte står något grannuppbåd/ hobbypoliser någonstans och iaktar en.

Men efter den lilla promenaden som skedde med stängda ögon..jag litade på Harrys omdömme och gick runt som Stevie Wonder och halvsov....så fick jag sov tills klockan ringde..och snoozat 3 gånger. Kändes ändå som jag hade grus i ögonen och jag hade blivit påkörd. Men det är alltid värst tills man kommer upp...när man väl är uppe så går det nästan alltid över och man blir lite piggare. Snooze är djävulens påfund.

Jag sitter o funderar på om jag inte skall ta mig en liten jogg nu. Kan värma upp ett varv med hunden och sen dumpa honom i bilen och springa. Så får det bli.
Skulle åkt o simmat hos Ullis men hon hade skallebang så jag hoppar det i dag.

Träffade Helena idag som påpekade att jag hade fått mycket mindre armar (?!) men det var ju trevligt :D hoppas det är så och inte bara så att jag satt i en bra vinkel :P

Faan nu har jag suttit o skitsnackat så länge att jag kommer komma ut i spåret sent...men jag SKA springa...kuuuul. Det blir fan middag kl 22 :P inte bra...skål med flingor o mjölk får det bli.

Sabina H ringde just och frågade om när hon och hennes kille skall komma. Hon vill ha kräftskiva :D jag har ju inte varit på någon kräftis och inte dom heller...så vi skapar en egen liten kräftskiva. Skall bli jättekul.
Om någon annan känner sigmanad att komma så är ni välkomna :D jag kanske borde dra igång en större skiva...vore ju coolt...skall fundera på det.

Puss på kräftklon då (det godaste tycker jag) förutom spadet kanske :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics